Hoppa till innehållet
Lisa Hansson
Sonderism

Sonderism säljer klassiska möbler formgivna av designlegender som Arne Jacobsen och Niels Otto Möller. Med hållbarhet som fokus får nya ägare chansen att njuta och skapa egna minnen med de klassiska designmöblerna. 

Nu öppnar Sonderism ett showroom på Södermalm i Stockholm med fokus på uthyrning av möbler för designer, stylister och kreatörer. Samtidigt lanserar Sonderism en ny webbsida som Formsmedjan producerat för att stärka sin position på marknaden. 

Kärleken till de klassiska möblerna började som ett intresse men växte till ett företag. Verksamheten finns i Boden och Stockholm och kunderna finns både nationellt och internationellt. 

Sonderism ville öka tillgängligheten för människor som vill köpa eller hyra designmöbler. Vilket landade i en ny webbplats med bland annat e-handel och en funktion för uthyrning. 

-Vår närvaro i Stockholm ska vara en kreativ mötesplats. Vi har redan samarbeten med andra människor och varumärken som tangerar vår bransch, som skapar synergier för alla inblandade. Den delen ska vi utveckla vidare säger Marcus Zerpe, delägare i Sonderism. 

 

Titta in hos Sonderism

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago