Hoppa till innehållet

Sara Harila

Projektledare

 

Direkt: 070 225 66 55
E-post: sara@formsmedjan.se

Vi välkomnar vårt senaste tillskott Sara Harila till Formsmedjan. Sara kommer senast från ePARK och tillträdde sin tjänst som projektledare på Formsmedjan den 1 augusti.

Kan du berätta lite mer om dig själv?
— Jag är en väldigt hemma-kär Luleåtjej, som gillar att utforska allt det härliga vårat län har att erbjuda, från skog till lite svårhittade loppisar. Jag har en bakgrund inom IT-branchen och hoppas komma in och bidra med lite nya idéer och perspektiv.

Hon fortsätter:
— Första dagen har varit över förväntan! Det ska bli roligt nu att sätta sig in mer i arbetssätten och att få träffa alla kunder, partners och leverantörer. Det känns redan som att jag passar in bra här.

Marcus Zerpe, partner Formsmedjan:
— Det är roligt att få presentera ännu en ny medarbetare i vår organisation. Sara kommer stärka oss i vårt erbjudande och bidra på flera plan i våra leveranser. Vi är väldigt glada att hon vill följa med oss på resan.

Våra kunder
 • "Vi har en ständigt positiv respons från våra kunder och det är det viktiga"
  Emma Kero
  Kero
  Läs mer
 • "Formsmedjan sticker ut med sin brutala ärlighet och vi hittade snabbt varandra."
  Per-Erik Mattsson
  Hermelinen
  Läs mer
 • "Vi behöver en sparringpartner och inte en traditionell annonsleverantör"
  Joakim Persson
  a och d
  Läs mer
 • "Kontaktvägen är kort och responsen oftast mycket snabb"
  Ronny Sundqvist
  KAMI
  Läs mer
Vad vi gör

Strategiskt stöd

Genom ett nära arbete med våra kunder agerar vi rådgivare, beslutsstöd, bollplank och ledare för genomförande av olika kommunikationsinsatser. Vi har även specialistkunskap inom gällande lagstiftning inom vårt arbetsområde (ARU-Certifiering)

 

Webb

Utifrån kundens behov skapar vi den webb som bäst hjälper kunden att nå sina mål. Exempelvis via e-handelsförsäljning, effektivisering, produktvisning, eventexponering eller rekrytering.

Digitala stödsystem

Med smarta funktioner effektiviserar vi kundens verksamhet. Det kan handla om tidrapportering, anställningsförfaranden, enkäter, e-handel eller integration mot andra externa system.

Sociala medier

Via sociala medier utvecklar vi våra kunders relation till sina kunder, driver trafik för konvertering på webbplatser och virala kampanjer för ökad varumärkesspridning.

Trycksaker

Med ord och bild skapar vi trycksaker i form av foldrar, produktkataloger, broschyrer, årsredovisningar, annonser, utskick, storformat med flera.

Radio

Vi planerar, producerar och hanterar radioreklam för våra kunder. Vi har ett brett nätverk av röster och musikproducenter. Ett riktat budskap till rätt målgrupp ger alltid goda resultat. 

Event

Vi hjälper våra kunder med genomförande av alla typer av event som, exempelvis, konferenser, visningar och mässor. Vi uppfyller eventets syfte genom bra planering och tydliga mål.

Film

Vi producerar allt från reklam- och informationsfilm till varumärkesbyggande och imageskapande filmer för fullvisning likväl som kortare varianter för speciella kanaler.

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

By Formsmedjan. Powered by Yago