Hoppa till innehållet

Invigning av vårt nya kontor i Boden

Du är välkommen att fira in våra nya lokaler tillsammans med oss, våra vänner och samarbetspartners...

Vi garanterar bra stämning, trevliga samtal och mingel i toppklass.

Datum: 29 augusti
Plats: Drottninggatan 23, Boden

AOCHD.SE
FORMSMEDJAN.SE

 

 

AGENDA

16:00 DÖRRARNA ÖPPNAS 
- SNITTAR, MINGEL OCH HUSVISNING

17.15 INVIGNINGSCEREMONI 
- MED CLAES NORDMARK KOMMUNALRÅD BODEN,
JOAKIM PERSSON VD A OCH D ARKITEKTKONTOR,
PALLE ANDERSON VD FORMSMEDJAN

17:30 FRIA AKTIVITETER 
- PLOCKMAT, UNDERHÅLLNING, BIRA & LÄSKEDRYCK

Anmäl dig

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

Vad vi gör

Strategiskt stöd

Genom ett nära arbete med våra kunder agerar vi rådgivare, beslutsstöd, bollplank och ledare för genomförande av olika kommunikationsinsatser. Vi har även specialistkunskap inom gällande lagstiftning inom vårt arbetsområde (ARU-Certifiering)

 

Sociala medier

Via sociala medier utvecklar vi våra kunders relation till sina kunder, driver trafik för konvertering på webbplatser och virala kampanjer för ökad varumärkesspridning.

Webb

Utifrån kundens behov skapar vi den webb som bäst hjälper kunden att nå sina mål. Exempelvis via e-handelsförsäljning, effektivisering, produktvisning, eventexponering eller rekrytering.

Radio

Vi planerar, producerar och hanterar radioreklam för våra kunder. Vi har ett brett nätverk av röster och musikproducenter. Ett riktat budskap till rätt målgrupp ger alltid goda resultat. 

Trycksaker

Med ord och bild skapar vi trycksaker i form av foldrar, produktkataloger, broschyrer, årsredovisningar, annonser, utskick, storformat med flera.

Digitala stödsystem

Med smarta funktioner effektiviserar vi kundens verksamhet. Det kan handla om tidrapportering, anställningsförfaranden, enkäter, e-handel eller integration mot andra externa system.

Film

Vi producerar allt från reklam- och informationsfilm till varumärkesbyggande och imageskapande filmer för fullvisning likväl som kortare varianter för speciella kanaler.

 

Event

Vi hjälper våra kunder med genomförande av alla typer av event som, exempelvis, konferenser, visningar och mässor. Vi uppfyller eventets syfte genom bra planering och tydliga mål.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

By Formsmedjan. Powered by Yago