Hoppa till innehållet

Ansökan

Löpande intervjuer. Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänsten är på heltid.

Är du nyfiken och vill veta mer så ringer du Palle Andersson 0921-695 96 eller mailar honom på palle@formsmedjan.se.

Formsmedjan söker systemutvecklare

Kom och jobba på Formsmedjan! Vi behöver värva och bli ännu fler för att fortsätta utveckla våra kunders kommunikation.

Det vi söker är en strukturerad fritänkare. Vi tror att du både gillar ordning och reda, men samtidigt gärna tänker nytt och utanför boxen – utan att tappa markkontakten. Ja, vi vill gärna ha en erfaren multikonstnär, men vi söker inte enbart seniora personer med långt cv. För oss är din person och inställning minst lika viktig, och luckor i kunskap kan lätt överbryggas med stort driv, engagemang och viljan att lära nytt.

Du kommer att jobba både självständigt och i olika team med många typer av kunder och projekt. Därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta, samt gillar variation och snabba omställningar.

Rent tekniskt och kunskapsmässigt behöver vi en person som har stor vana av programmering i PHP, JavaScript och SQL, och som är van att ta fram kundanpassade lösningar.

Du ska ha kunskap om design och implementation av databaser, ha erfarenhet av systemdesign och arkitektur, samt arbete och serveradministration i Linuxmiljöer. Du ska behärska design, implementation och systemintegrationer, t.ex. mot API:er. 

Meriterande är också om du har vana av HTML och CSS, samt virtualisering med Docker. Även arbetat med javascriptramverken Vue och React, CMS-verktyget Wordpress samt PHP-ramverken CodeIgniter och Laravel.

 

Vill du läsa lite om hur det är att jobba på Formsmedjan? Kolla här.

 

Tillåtna filtyper är: pdf, doc, docx, txt, rtf

Maximal storlek på filen är: 5 MB.

Tillåtna filtyper är: pdf, doc, docx, txt, rtf

Maximal storlek på filen är: 5 MB.

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

Våra kunder
 • "Vi har en ständigt positiv respons från våra kunder och det är det viktiga"
  Emma Kero
  Kero
  Läs mer
 • "Formsmedjan sticker ut med sin brutala ärlighet och vi hittade snabbt varandra."
  Per-Erik Mattsson
  Hermelinen
  Läs mer
 • "Vi behöver en sparringpartner och inte en traditionell annonsleverantör"
  Joakim Persson
  a och d
  Läs mer
 • "Kontaktvägen är kort och responsen oftast mycket snabb"
  Ronny Sundqvist
  KAMI
  Läs mer
Vad vi gör

Strategiskt stöd

Genom ett nära arbete med våra kunder agerar vi rådgivare, beslutsstöd, bollplank och ledare för genomförande av olika kommunikationsinsatser. Vi har även specialistkunskap inom gällande lagstiftning inom vårt arbetsområde (ARU-Certifiering)

 

Webb

Utifrån kundens behov skapar vi den webb som bäst hjälper kunden att nå sina mål. Exempelvis via e-handelsförsäljning, effektivisering, produktvisning, eventexponering eller rekrytering.

Digitala stödsystem

Med smarta funktioner effektiviserar vi kundens verksamhet. Det kan handla om tidrapportering, anställningsförfaranden, enkäter, e-handel eller integration mot andra externa system.

Sociala medier

Via sociala medier utvecklar vi våra kunders relation till sina kunder, driver trafik för konvertering på webbplatser och virala kampanjer för ökad varumärkesspridning.

Trycksaker

Med ord och bild skapar vi trycksaker i form av foldrar, produktkataloger, broschyrer, årsredovisningar, annonser, utskick, storformat med flera.

Radio

Vi planerar, producerar och hanterar radioreklam för våra kunder. Vi har ett brett nätverk av röster och musikproducenter. Ett riktat budskap till rätt målgrupp ger alltid goda resultat. 

Event

Vi hjälper våra kunder med genomförande av alla typer av event som, exempelvis, konferenser, visningar och mässor. Vi uppfyller eventets syfte genom bra planering och tydliga mål.

Film

Vi producerar allt från reklam- och informationsfilm till varumärkesbyggande och imageskapande filmer för fullvisning likväl som kortare varianter för speciella kanaler.

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

By Formsmedjan. Powered by Yago