Hoppa till innehållet

Ansökan

Klicka här för att ansöka direkt

Är du nyfiken och vill veta mer så ringer du Palle Andersson 0921-695 96 eller mailar honom på palle@formsmedjan.se.

Löpande intervjuer. Tillträde enligt överenskommelse.

Jobba på Formsmedjan

Kom och jobba på Formsmedjan! Vi behöver värva och bli ännu fler för att fortsätta utveckla våra kunders kommunikation.

Tjänsterna tillsätts löpande så sök redan nu, tillträde enligt överenskommelse.

Vill du först läsa lite om hur det är att jobba på Formsmedjan? Kolla här.

 

Projektledare

Vi söker dig som drivs av att göra bra affärer för kundens skull, sätter laget framför jaget och har integritet sprunget ur erfarenhet.

Du älskar att göra andra bättre - genom ledarskap, erfarenhet, kunskap och kreativa medarbetare. Det gör att du på ett naturligt sätt med digitala verktyg skapar nya affärer för oss och bättre affärer för våra kunder.

Din roll är projektledare och affärsutvecklare. Du initierar, leder, fördelar och planerar digitala såväl som klassiska kundprojekt. Du nyttjar ditt befintliga och kommande nätverk för att skapa nya kundkontakter. Du kommer att jobba i team med strateger, AD, Copy, utvecklare och andra funktioner på Formsmedjan. Arbetet sker företrädesvis i våra lokaler i Bodens centrum. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av projektledning.

Du ansluter till en organisation där vi sätter stort värde på individerna. Ansvar, frihet, trygghet, integritet och passion.

Art director

Som Art Director hos oss visualiserar du våra kunders varumärken och värderingar. Du arbetar i team med andra och sätter vår kunds intressen först. Det innebär att du är delaktig från strategi till slutleverans och du ansvarar för att konceptualisera kundernas visuella uttryck och implementera det i såväl tryckt som digitala media.

Du har stor nyfikenhet och förståelse för form, digitala kanaler, kundprocesser och beteenden hos våra kunders målgrupper – det ger dig superkraften att forma framtidens visuella dialog och användarupplevelser.

Social media / Content manager

Det här är en roll för dig som är både kreativt och strategiskt lagd. Du är proaktiv som person och får saker att hända. Du är en skarp relations- och nätverksbyggare med drivkraft att skapa resultat online, utvärdera och slå världen med häpnad. Du är strukturerad och har lätt för att sätta dig in i såväl roller som digitala verktyg.

Kanske har du något års erfarenhet av liknande roll och älskar att vara i miljöer i ständig förändring. Du omvandlar utmaningar till möjligheter och du vill alltid utforska nya vägar, för både ditt team såväl som dig själv.

Copywriter

Du brinner för språket och det skrivna ordet, samtidigt som du gillar kreativa processer och strategisk kommunikation.  Vår copy kräver förståelse för kunden, uppdraget och affären. Vi söker dig som vuxit upp, gör din grej, överlevererar lagom och har en grym känsla för språket och vem du skriver till.

Vilken tjänst är du intresserad av?

Tillåtna filtyper är: pdf, doc, docx, txt, rtf

Maximal storlek på filen är: 5 MB.

Tillåtna filtyper är: pdf, doc, docx, txt, rtf

Maximal storlek på filen är: 5 MB.

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago