Hoppa till innehållet
12 aug 2022

Vi är tillbaka!

Semestern är över och vi är tillbaka på kontoret igen, redo för andra halvlek!

Sommaren är kort, men mycket har hänt. Vi ser tillbaka på denna sommar med stor glädje. Glädjen att Boden Alive i år äntligen fick väcka liv i vår stad igen och att vi fick vara en del av det arbetet. Glädjen att ha fått vara en viktig part i skapandet av Luleås kanske hetaste bilaga, Hermelinens Sommar. Glädjen att se hur vårt arbete lett till att fler människor upptäcker Norrbotten och bokar in en sommarbuffé under en fredagskväll på Sörbyn Lodge.

Vi kan inget annat än sammanfatta denna sommar som en succé. Nu är det dock dags att blicka framåt, kavla upp ärmarna och ta oss an höstens roliga äventyr!

Hur har er sommar varit? Vad planerar ni för äventyr i höst? Kom gärna in på en kaffe och surra lite! Välkommen!

10 aug 2022

Veckans Myhet: My stannar på Formsmedjan!

My började sin praktik på Formsmedjan i januari 2022. Efter 5 månaders praktik och en sommarsemester så blev det klart att hon fortsätter vara en del av Formsmedjan. My gick utbildningen webbutvecklare med inriktning mot e-handel via Changemaker Educations på Boden Business Park.

Vill du berätta kort om dig själv My?
— Jag är född och uppvuxen bodensare som efter ett par år i staden Umeå återvände tillbaka hem till Norrbotten. Jag har en bakgrund som ekonomiassistent men valde att växla om och utbilda mig till webbutvecklare. Det känns fantastiskt att nu efter praktiken få fortsätta min resa här på Formsmedjan. Förutom att hacksa webbar så hänger jag även en del på sociala medier.

Christoffer Gramner, projektledare Formsmedjan:
— Det är en stabil värvning och vi är glada att My nu ansluter till laget på riktigt. Det är extra roligt att den utbildningssatsning som vuxit fram i Boden också ger oss lokala företag bättre förutsättningar att utvecklas och bidra. En utbildningsatsning som vi varit involverade runt och stöttat.

 

1 aug 2022

Välkommen Sara

Vi välkomnar vårt senaste tillskott Sara Harila till Formsmedjan. Sara kommer senast från ePARK och tillträdde sin tjänst som projektledare på Formsmedjan den 1 augusti.

Kan du berätta lite mer om dig själv?
— Jag är en väldigt hemma-kär Luleåtjej, som gillar att utforska allt det härliga vårat län har att erbjuda, från skog till lite svårhittade loppisar. Jag har en bakgrund inom IT-branchen och hoppas komma in och bidra med lite nya idéer och perspektiv.

Hon fortsätter:
— Första dagen har varit över förväntan! Det ska bli roligt nu att sätta sig in mer i arbetssätten och att få träffa alla kunder, partners och leverantörer. Det känns redan som att jag passar in bra här.

Marcus Zerpe, partner Formsmedjan:
— Det är roligt att få presentera ännu en ny medarbetare i vår organisation. Sara kommer stärka oss i vårt erbjudande och bidra på flera plan i våra leveranser. Vi är väldigt glada att hon vill följa med oss på resan.

28 jun 2022

Semesterstängt V27-30

Vilken vår vi har haft – nya samarbeten, fortsatt jobb med befintliga kunder och nya kollegor.

Efter en fantastisk vår är det dags för paus efter första halvlek. Vi håller stängt 4 juli-29 juli, då är det dags för oss att ta lite välbehövlig semester.

Innan dess blir det även en intern utvecklingsdag i friska luften, så kontoret håller stängt den 1 juli innan vi klappar igen datorerna dagen därpå.

Vi kommer tillbaka utvilade och glassfyllda den 1 augusti – och förutsätter att hösten kommer att bli precis lika spännande.

Behöver du kontakta oss under semestern?

Ring växeln på 0921-695 00 eller kontakta ansvarig projektledare:

Palle Andersson:
0921-695 96 / palle@formsmedjan.se

Marcus Zerpe:
0921-695 98 / marcus@formsmedjan.se

Christoffer Gramner:
0921-695 97 / christoffer@formsmedjan.se

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago