Hoppa till innehållet
23 okt 2020

Nordprojektering satsar för tillväxt

Vi är glada att meddela att vi fått förtroendet att arbeta med Nordprojektering. El- och VVS-företaget satsar på tillväxt och en större marknad – ett steg de valt att ta tillsammans med oss.

– Under hösten har vi har gjort ett grundarbete både internt och tillsammans med Formsmedjan avseende varumärke och strategi, nu så börjar det omsättas till verkstad och det är något vi ser fram emot, säger Mikael Fredriksson, vd Nordprojektering.

Palle Andersson, vd Formsmedjan, lyfter fram Nordprojektering som ett stabilt bolag med en hög nivå av yrkesskicklighet och säger att det är en ynnest att få dessa förutsättningar från start i ett samarbete.

– Vi har egentligen bara börjat skrapa på ytan, men vi ser redan att det finns goda förutsättningar i varumärket och organisationen att skapa stor effekt med rimliga medel, säger Palle.

Nordprojektering funnits sen år 1974 och basen är i Luleå. Kunderna finns över hela landet även om lejonparten av uppdragen sker i Norrbotten.

Mikael Fredriksson fyller i:

– Vår ambition är att nå en större marknad. Vi har i närtid gjort strategiska nyrekryteringar och utökat ägarskapet. Att vi nu också ser över våra kommunikationsinsatser är ett led i en medveten satsning.

Christoffer Gramner, projektledare Formsmedjan, avslutar: 

– Målen och ambitionsnivån ligger på en hög nivå, men det gör denna resa bara roligare för oss att vara med på och bidra med det vi kan för att nå målen.

14 okt 2020

Dags att uppdatera till nästa PHP-version

Snart upphör säkerhetssupporten på PHP version 7.2. Av säkerhetsskäl är det läge att uppdatera till senare versioner.

PHP är ett programmeringsspråk som används för att driva webbsidor.

Den 30 november 2020 kommer säkerhetssupport och säkerhetsfixar upphöra på PHP version 7.2.

Versionen når så kallat end-of-life. Vi rekommenderar att man uppdaterar hemsidan till de senare versionerna, förslagsvis version 7.4.

Uppdaterar man ej detta, inklusive teman och tillägg finns risk att er hemsida eller funktioner inte fungerar som tidigare.

Läs mer här

 

Har du några frågor om vad som gäller för din hemsida?

Kontakta Christoffer Gramner.

 

23 sep 2020

Stolt samarbetspartner till Giving People

Vi väljer att fortsätta stötta organisationen Giving People i deras viktiga verksamhet. Läs mer om deras arbete och bidra gärna om ni har möjlighet.

Giving People är en organisation som arbetar för att hjälpa barnfamiljer som lever i ekonomisk utsatthet i Sverige. De ger akut hjälp i form av mat, blöjor, barnkläder och andra viktiga förnödenheter. Organisationen har sedan starten i september 2013 förmedlat ett stort antal matkassar, kläder och hygienartiklar till över 15.000 barnfamiljer över hela Sverige.

Deras strävan är att inga barn i Sverige ska behöva gå och lägga sig hungriga.

Mer information om deras arbete och hur man kan stötta finns på deras hemsida.

12 aug 2020

Dubbel nyrekrytering – satsar mitt i coronakrisen

Vi är glada att få presentera två nya projektledare hos oss på Formsmedjan.  

– Tack vare företagets stabilitet har vi, trots rådande pandemi, kunnat ta nästa steg i vår långsiktiga plan. Nu kör vi för fullt utan permitteringar, säger Palle Andersson, vd på Formsmedjan.

Det är Britt-Maria Rauman Krohn (BM) och Denise Sundvall som från och med i höst är en del av Formsmedjan – som nu har fler anställda än någonsin.

– Det är otroligt bra att få in en sådan bredd på projektledarsidan. Vi får en mix av Britt-Marias otroliga erfarenhet och Denises unga perspektiv på kommunikation. Vi växer i både spets och bredd, säger Palle. 

– Vi har, trots en märkbar dipp vid coronapandemins intåg, haft en god orderingång under sommaren. Därför kan och vågar vi nu ta nästa steg i vår långsiktiga plan. 

BM har jobbat 25 år i branschen, bland annat på kommunikationsbyråerna Yours och Vinter. Sedan 2018 har hon varit frilansande copywriter och driver även ett inredningsföretag. Hon kommer att arbeta 60 procent hos oss och övrig tid med egna kunder. 

– Det känns spännande att få vara med och utveckla Formsmedjans erbjudande och att jobba med nya uppdrag och kunder. Kul att också lära känna nya kollegor!

Denise Sundvall kommer senast från Pite Havsbad Group och StudentConsulting där hon arbetade som digital kommunikatör, innan dess studerade hon media och kommunikationsvetenskap.

– Jag sökte jobbet för att jag tycker om vad Formsmedjan står för. Jag tycker att det känns jättespännande, och ser fram emot att göra riktigt bra grejer tillsammans, säger Denise. 

Graffitikampanjen där projektledaren eftersöktes fick stort genomslag. Formsmedjan har under året fått en del större nationella uppdrag som gett massor med roliga möten och genererat andra spännande kontakter, förklarar Palle.

– Det här innebär att vi ökar både tillgänglighet och kompetens, som kommer såväl nya som befintliga kunder till godo.

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago