Hoppa till innehållet
19 jun 2019

Basketlandslagens nya webb är live

Idag släpps Basketlandslagens nya webbplattform. Via basketlandslagen.se kommer alla nya, eller redan inbitna, basketintresserade nu att enklare kunna följa våra landslag och landslagspelares framfart.

Basketlandslagen har nu fått en helt egen webbplattform, med utökad information, bättre upplevelser och fler möjligheter för besökarna att ta del av det innehåll som önskas.

Det har varit ett roligt arbete från start till mål. Precis som landslaget så har vi i arbetsgruppen samverkat med lagmedlemmar från alla delar i Sverige, från Öresundsbron i söder till polcirkeln i norr; från Riksdagshuset i öst till Götaplatsen i väst. 

Projektets huvudutvecklare på Formsmedjan, Pablo Castilla, berättar om arbetet:

– Detta var och är ett jätteroligt projekt att arbeta med. Det finns många behov att tillfredsställa och samarbetet med alla aktörer för att lösa alla knutar har fungerat jättebra, det märks att vi alla spelar i samma lag med siktet mot samma mål.

Christoffer Gramner, projektledare på Formsmedjan, är glad över samarbetet och ser stora fördelar med den nya webbplattformen för basketlandslagen.

– Målet är att den nya webbplattformen tillsammans med den nya appen och övriga kanaler kraftfullt ska bidra till att öka närvaron och stärka möjligheten för sporten att ta den plats den förtjänar i svensk kultur, idrott och samhälle.


Nu ser vi fram emot att heja fram våra blågula hjältar, som inleder Basket-EM i Riga den 27 juni och tar sig an Montenegro.


Besök basketlandslagen.se!

14 jun 2019

En sommarhälsning från Formsmedjan

Håll i solhatten, snart är det semestertider! Från vecka 27 tar vi på Formsmedjan ledigt – och innan dess packar vi flyttkartonger.

Det börjar bli dags att ta fram hängmattan och ta av kontorstofflorna. Vi går nämligen på semester den 1 juli och håller därefter stängt i fyra veckor.

När vi återvänder till kontoret den 29 juli blir det till helt nya lokaler. Efter semestern hittar ni oss nämligen på Drottninggatan 23, bara ett stenkast bort. Till dess njuter vi av ledigheten och önskar er att göra detsamma.

Vid akuta ärenden, kontakta ansvarig projektledare eller ring:
Palle Andersson, vd och Creative Director
0921-695 96

Vi avslutar med en liten hälsning på våra bästa sommartips:

Palle
Njut av att göra de saker du aldrig klarar av att prioritera de övriga månaderna på året.

Marcus
Sommaren innebär stora problem. Skavsår på hälarna av golfen och vatten i öronen av badet. En uppmaning – låt spontaniteten frodas, ta cykeln och se var du hamnar. 

Therese
Jag hoppas på en solig och varm sommar med mycket bad! Njut av ledigheten och ta vara stunder med nära och kära.

Pierre
Lyssna på musik, tälj några pinnar, gör upp eld och vänta på snön.

Fanny
Ät vrålmycket glass. Strössel skall flyga ut ur öronen som vore det konfetti. Glassen är din vän. 

Johan
En flaska vinäger håller myrorna borta.

Christoffer
Häng med de du tycker om och bada fast det egentligen är för kallt i vattnet. 

Och sist, men inte minst:

Pablo
Gör gazpacho, det är jättegott när det är varmt. Och döda alla mygg du ser.

 

13 jun 2019

Vi söker barn för filminspelning och fotografering!

Ta chansen att låta era barn få testa ett nytt byggkoncept och samtidigt få uppleva en dag i en filmstudio.

Just nu söker vi söker barn i åldrarna 4-10 år för att delta i filminspelning och fotografering för en kunds räkning. Barnen kommer att filmas och fotograferas i samband med lek. Syftet med projektet är att visa när barn bygger och leker med produkten.

Filmning och fotografering kommer att ske under en dag, vecka 26. Barnen får mat och mellanmål under dagen.

Materialet kommer att användas i marknadsföringssyfte. Vid deltagande krävs vårdnadshavares godkännande att materialet får användas i detta syfte.

Denna aktivitet har fyllt deltagarkvoten och vi tackar så mycket för visat intresse!


Kontakt:
Therese Dahlén, projektledare
070-321 74 76
therese@formsmedjan.se

29 maj 2019

LF Norrbotten blir Bodensare

Nu etablerar sig LF Norrbotten i Boden! Norrbottens egna bank och försäkringsbolag slår upp portarna till det nya kontoret 1 oktober 2019.

Det är på Kungsgatan 36 som det nya kontoret i Boden kommer att ligga, berättar Thomas Folkesson, kommunikationschef vid LF Norrbotten:

– Vi kommer starta med tre medarbetare som naturligtvis har tillgång till den samlade kompetensen som finns vid kontoret i Luleå. Vår förhoppning är naturligtvis att det inom en snar framtid kommer krävas fler anställda för att ta hand om Bodensarna. 

På Formsmedjan, som inledde ett samarbete med LF Norrbotten under våren, ser man fram emot etableringen – och att arbeta med lanseringen:

– Det är fantastiskt att få LF Norrbotten som grannar. Nu ska vi stötta dem att komma in i Boden och visa Bodensarna de stora fördelarna med att välja LF Norrbotten som sin bank och sitt försäkringsbolag, säger Christoffer Gramner, projektledare på Formsmedjan.


Öppningen av det nya kontoret är en del i LF Norrbottens fortsatta expansion i länet och utökande av den personliga servicen – något som ägarna, det vill säga kunderna själva, önskat. LF Norrbotten har sedan innan kontor i Luleå, Piteå och Arvidsjaur, samt ett fastighetsmäkleri i Haparanda. Anders Långström, VD LF Norrbotten, säger så här om anledningen till den nya etableringen:

– Vi är till för våra ägare, alltså försäkringskunderna runt om i vårt län. Vi har inga utländska investerare eller storbolag som kan påverka våra val, eller taxera ut eventuella vinster. Det är vi som har försäkringarna i LF Norrbotten som är ägarna. Det innebär också att vi som lever, bor och verkar här i Boden, Laisvall, Vittangi eller någon annan ort eller by drar nytta av det resultat som LF Norrbotten genererar. Vi tar ett kollektivt ansvar och vi får också del av överskott i form av sänkta premier eller nya lokalkontor.

Missa inte invigningsceremonin i samband med öppnandet – kom och fira!

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.

By Formsmedjan. Powered by Yago