Hoppa till innehållet

 

 

 

 

Hermelinen Stories!

Vad är egentligen reklam och vad är smart kommunikation? Varje dag sker miljontals interaktioner, på arbetsplatsen, på mataffären, i våra smarta telefoner eller sociala medier. Det mesta passerar, filtreras bort av våra otränade hjärnor. Vi kan inte ta in allt.

Mitt i allt detta brus, vad är det som verkligen stannar kvar? Kanske en riktigt bra rolig historia, en gripande anekdot från fisketuren, eller något som berör oss djupt. Vi minns det vi kan relatera till, det som väcker känslor, oavsett om det är skratt eller allvar.

Hermelinen Stories är precis detta – en genuin inblick i vad Hermelinens varumärke handlar om och hur det lever och andas varje dag, i olika konstellationer, på olika sätt, med olika människor. Här finns inget påklistrat, inget påhittat och inget överdrivet påkostat. Det är kommunikation som fångar känslor, människor och händelser som vi vill dokumentera, både för Hermelinens skull och för Norrbottens skull. Att leva sitt varumärke varje dag, i varje situation, är något unikt. Det gör Hermelinen till en uppskattad samhällsaktör – och något som dina barn kan vara stolta över.

Hittills har vi släppt två episoder av Hermelinen Stories, vi ser fram mot många fler! 

Ny webbsida för Kirunahälsan tar steget närmare Hermelinen

Kirunahälsan fortsätter att utvecklas som en del av vård- och hälsoföretaget Hermelinen. Sammanslagningen av Kirunahälsan och Hermelinen innebär att man tillsammans kan skapa än mer kundanpassade lösningar. Samtidigt når man en större geografisk kundgrupp, och på så sätt kan man växa som samhällsaktör i Norrbotten.

- Den nya webbplattformen är en viktig del i vår strävan att integreras med Hermelinen och för att kunna paketera och stärka vårt kunderbjudande, på ett tillgängligt sätt, förklarar Cecilia Strandenhed VD på Kirunahälsan.

Den nya webbplattformen markerar starten på ett ännu närmare samarbete. Med starka synergier skapas också en större attraktionskraft i Hermelinen och Kirunahälsans arbetsgivarvarumärken.

- Genom att stödja Kirunahälsan och Hermelinen i deras gemensamma resa ser vi fram emot att vara en del av den positiva utvecklingen som händer här i Norrbotten. Det är och kommer att bli väldigt spännande att få vara med på det tåget, avslutar Sara Harila, projektledare på Formsmedjan.

Kika in den här.

Surfa säkert med DuckDuckGo – eller?

Att skydda sina aktiviteter och data på internet är bra för att bevara sin integritet och säkerhet online, förhindra dataintrång och undvika överdriven målinriktad reklam.

I bruset av webbläsare, säkerhet och dataintrång har ni säkert fått upp webbläsaren DuckDuckGo i era sociala flöden då denna tjänst har spridits bland influencers. DuckDuckGo är känt för att vara en sökmotor som sätter användarnas integritet och säkerhet i främsta rummet.

För att ge en mer nyanserad bild över DuckDuckGo kan nämnas risken för extern dataövervakning, vilket innebär att tredje part fortfarande kan spåra användardata, särskilt om personlig information delas online. Dessutom kan vissa funktioner, såsom integrationen med andra tjänster som Apple Maps, upplevas vara sämre jämfört med andra sökmotorer. DuckDuckGo är även beroende av Bing-resultat, vilket kan påverka mångfalden och relevansen hos de erhållna resultaten.

Trots dessa nackdelar erbjuder DuckDuckGo fortfarande flera fördelar, inklusive skydd mot sökdataläckor, HTTPS-kryptering och avsaknad av datainsamling. Det är viktigt för användare att väga både fördelar och nackdelar när de väljer sin sökmotor.

Varför spårar man användarens aktiviteter eller sparar deras data?

Spårning av användares aktiviteter eller datainsamling används för att skapa en mer anpassad användarupplevelse, målinriktad marknadsföring, produktutveckling och affärsanalys. Det möjliggör en bättre förståelse av användarbeteende och preferenser för att effektivt anpassa produkter och tjänster samt fatta informerade beslut. Trots dess fördelar är det viktigt att balansera användarintegritet och respekt för privatlivet med affärsbehov och mål.

Varför kan det vara bra att skydda sin aktivitet och data online?

Att skydda sina aktiviteter och data på internet är bra för att bevara sin integritet och säkerhet online, förhindra dataintrång och undvika överdriven målinriktad reklam.

Tack!

Vi var många stolta Bodensare och även utsocknes som firade, hurrade och hyllade när årets företagare skulle prisas under årets Näringslivsgala. Stämningen på och utanför scenen var hög. Genomförandet var proffsigt. Vilken hejdundrande kalas det blev!

Näringslivsgalan är ett fantastiskt tillfälle för Bodens näringsliv att uppmärksamma alla duktiga entreprenörer samt kreativa och nytänkande affärsidéer. Och givetvis ett utmärkt tillfälle att få ha kul tillsammans och knyta nya värdefulla kontakter.

Vi på Formsmedjan är sedan många år tillbaka kommunikationspartner för Näringslivsgalan – ett viktigt och roligt uppdrag som vi tar stor stolthet i. I år har vi även varit engagerade i vissa jurygrupper och tillsammans med Hermelinen ansvarade vi för att utse årets unga företagare.

Tack till alla er som gjorde Näringslivsgalan till en succé, både som gäster och bakom kulisserna. Nu gör vi bokslut genom att gratulera alla värdiga vinnare. Vi ses nästa år igen!

 

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago