Hoppa till innehållet
Välkommen Elin
4 jan 2022

Välkommen Elin

En av de nyaste medarbetarna på Formsmedjan är Elin Jonsson. Vår nya copywriter som började direkt efter årsskiftet.  

Elin kommer senast från en tjänst på Unilabs, vilket är ett bolag som arbetar med bland annat laboratorieverksamhet. Hennes nya roll på Formsmedjan kommer att vara som Copywriter. Hon har många års erfarenhet av att arbeta med text och kommunikation.

Elin Jonsson om varför hon anslutit till Formsmedjan:

— Den familjära känslan och företagets värdegrund tilltalar mig och jag ser fram emot att kliva ombord på Formsmedjan och lära känna teamet. Med min bakgrund är jag väl bekant med att producera stora mängder text. Det känns extra spännande att inleda det nya året som copywriter på Formsmedjan, där kreativa processer är en stor del av arbetet och jag får konstnärlig frihet att gestalta kundernas historier.

Formsmedjan befinner sig i en expansiv fas och inleder 2022 med fyrverkerier och fler kommande nyheter inom kort. Nu byggs ett lag för framtiden där Formsmedjan blir en ännu starkare partner. I takt med att Norrbotten växer så satsar Formsmedjan på att möta den ökade efterfrågan.

— Det känns bra! Det är en rekrytering där vi förflyttar oss ännu mer till kundens egen berättelse, vilket ligger helt i linje med vår tro på en ärlig transparent kommunikation, säger Palle Andersson, VD på Formsmedjan.

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago