Hoppa till innehållet
Formsmedjan och Glöd Studios inleder samarbete
6 nov 2023

Formsmedjan och Glöd Studios inleder samarbete

Formsmedjan förstärker sitt erbjudande inom film och foto genom att inleda ett samarbete med Glöd Studios och Sebastian Brännvall.

Glöd Studios är en nischad samarbetspartner som har specialiserat sig inom film, foto och innehållsproduktion. Med en blandning av strategi och kreativitet arbetar man för att skapa innehåll och kampanjer som skapar positiva resultat. 

Sebastian Brännvall, Glöd Studios:
– Jag har under längre tid haft kontakt med Formsmedjan, det är ett genuint och engagerat gäng som brinner för sina kunder och deras verksamheter. Vår samsyn på strategi och kommunikation gör detta till ett naturligt samarbete och det känns riktigt kul att vi är igång.

Palle Andersson, Formsmedjan:
– Detta samarbete kommer passa väl in i vad vi levererar till våra kunder. Sebastian har en bred kompetens både i rörligt media, fotografering men också som Art Director. Han delar vår syn på strategi och vi ser fram emot att jobba ännu tightare tillsammans. Det känns också roligt att vi knyter ännu fler kompetenta kreatörer till ekosystemet av samarbetspartners och leverantörer. Allt för att förstärka vår förmåga att leverera efter kundens förväntningar och målbild.  

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago