Hoppa till innehållet

Axel Berger

Copy & Strateg

 

Direkt: 0761 300 300
E-post: axel.berger@formsmedjan.se

Formsmedjan stärker och breddar sin strategiska kompetens inom copywriting och hållbarhet genom rekrytering av Axel Berger.

Formsmedjan har under en längre tid utvecklat sitt erbjudande med fokus på ökat kundvärde genom affärsutveckling, digitalisering och kommunikation. Med rekryteringen av en senior copywriter, som i över ett decennium arbetet med hållbarhetsfrågor på en hög nationell nivå, vässas erbjudandet ytterligare, säger Formsmedjans VD Palle Andersson: 

– Det känns fantastiskt kul att vi nu får med Axel på vår utvecklingsresa. Vi har följt honom och hans arbete under väldigt många år och får nu en stark resurs och ett tillskott i vår organisation. Det är speciellt välkommet nu, med tanke på norra Sveriges starka industriella utveckling och ledande position inom grön omställning.  

Axel kommer närmast från en egen verksamhet med tonvikt mot B2B och gruvindustri, samt kommunikation, strategi och affärsutveckling med hållbarhetsfokus. I mer än tjugo år i branschen har han levererat affärs- och teknikcopy, hållbarhetskommunikation, uppdragsjournalistik och målerisk storytelling åt en mängd olika företag, organisationer och offentlig förvaltning. 

– Efter många år som egen har suget efter att åter vara en del av ett större sammanhang växt sig allt starkare. Jag tilltalas av Formsmedjans engagerade och opretentiösa syn på kommunikation och hur man vill skapa värde för sina kunder, säger Axel Berger:

Under 2022 har Formsmedjan fortsatt att växa och till viss del byggt om sin organisation. Målsättningen har varit att stärka byråns förmåga, så att man tillsammans med kunderna kan utveckla deras affärer och lönsamhet i en starkt föränderlig omvärld.

– I post-covidtider med krig i Europa, en instabil global ekonomi och nödvändigheten av hållbar omställning är det, paradoxalt nog, centralt med både förändringsbenägenhet och långsiktighet. Tydliga värderingar, framförhållning och att våga utmana sin affärsidé blir avgörande för företagens förmåga att ta sig genom tuffa tider och möta framtida utmaningar, menar Palle Andersson och fortsätter: 

– Inte minst den gröna omställningen påverkar såväl strategiska vägval samt behovet av, och hur, företagen kommunicerar. Axel kommer att bidra till att hjälpa våra kunder att möta de här utmaningarna och i många fall dessutom göra kommunikationen kul att ta till sig. Livet måste också få vara kul ibland, även i tuffa tider.

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago