Hoppa till innehållet

Ansökan

Klicka här för att ansöka direkt

Är du nyfiken och vill veta mer så ringer du Palle Andersson 0921-695 96 eller mailar honom på palle@formsmedjan.se.

Löpande intervjuer. Tillträde enligt överenskommelse.

Jobba på Formsmedjan

Kom och jobba på Formsmedjan! Vi behöver värva och bli ännu fler för att fortsätta utveckla våra kunders kommunikation.

Tjänsterna tillsätts löpande så sök redan nu, tillträde enligt överenskommelse.

Vill du först läsa lite om hur det är att jobba på Formsmedjan? Kolla här.

 

Digital affärsutvecklare

Vi söker dig som drivs av att göra bra affärer för kundens skull, sätter laget framför jaget och har integritet sprunget ur erfarenhet.

Du älskar att göra andra bättre - genom ledarskap, erfarenhet, kunskap och kreativa medarbetare. Det gör att du på ett naturligt sätt med digitala verktyg skapar nya affärer för oss och bättre affärer för våra kunder.

Din roll är affärsutvecklare och projektledare och din föredragna lösningsmodell är digital. Du initierar, leder, fördelar och planerar digitala såväl som klassiska kundprojekt. Du nyttjar ditt befintliga och kommande nätverk för att skapa nya kundkontakter. Du kommer att jobba i team med strateger, AD, Copy, utvecklare och andra funktioner på Formsmedjan. Arbetet sker företrädesvis i våra lokaler i Bodens centrum.

Du ansluter till en organisation där vi sätter stort värde på individerna. Ansvar, frihet, trygghet, integritet och passion.

Webbutvecklare

Vi söker dig som är driven, social, kreativ och resultatfokuserad. Du har ett brinnande intresse för utveckling och motiveras av att driva projekt framåt. Du gillar att arbeta med och möta människor och presentera dina lösningar. Du är ansvarstagande och tummar inte på kvaliteten eller uppställda mål i projekten.

Du är en fena på programmering och gillar open source såväl som MS-miljöer. Med en förståelse för UX, varumärken och mål har du en central roll i laget som förverkligar våra kunders visioner.

UX-designer

Som UX-designer hos oss säkerställer du en positiv upplevelse för användarna i de system och digitala plattformar vi skapar. Du arbetar i team med andra och sätter vår kunds intressen först. Det innebär att du är delaktig från strategi till slutleverans och du ansvarar för struktur och flöden till detaljutformning i användargränssnitten.

Du har stor nyfikenhet och förståelse för teknik, kundprocesser och beteenden hos våra kunders målgrupper – det ger dig superkraften att forma framtidens användarupplevelser.

Copy

Du brinner för språket och det skrivna ordet, samtidigt som du gillar kreativa processer och strategisk kommunikation. Vår copy kräver förståelse för kunden, uppdraget och affären. Vi söker dig som vuxit upp, gör din grej, överlevererar lagom och har en grym känsla för språket och vem du skriver till.

Vilken tjänst är du intresserad av?

Tillåtna filtyper är: pdf, doc, docx, txt, rtf

Maximal storlek på filen är: 5 MB.

Tillåtna filtyper är: pdf, doc, docx, txt, rtf

Maximal storlek på filen är: 5 MB.

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago