Hoppa till innehållet
14 jan 2019

Så var Formsmedjans 2018

10 år har gått sedan vi startade Formsmedjan. Känns ibland som igår, ibland som en evighet sedan. 

Det tionde året har varit ett trevligt år där vi hittat på lite fler nätverksaktiviteter med våra kunder. Vår numer klassiska golftävling fick konkurrens av jaktarrangemang, julmingel och en härlig padelturnering som triggade killar och tjejer till kamp och nya bekantskaper.

Arbetet internt
Under året har vi arbetat ganska mycket med interna processer för att bli bättre. Det har gått väldigt bra. Vi har rekryterat, förändrat i ledningen, funnit nya ledningsmodeller och skapat nya strukturer kring våra arbetsmodeller. Det arbetet fortsätter och ska generera långsiktiga vinster både för oss och våra kunder, nu och i framtiden.

Som företag vill vi vara en arena där människor utvecklas, där man som medarbetare känner stort ansvar och frihet. Där växer kreativitet på ett affärsutvecklande plan, som kommer våra kunder till godo. Vi vill ge trygghet och omtanke till våra medarbetare.

Nya och befintliga kunder
Ekonomiskt har året varit bra. Christoffer har fört in en annan motor i vårt eget sälj och marknadsarbete som vi kunnat sprida i organisationens alla roller. Det har inneburit fler nya kunder att ta hand om.

Våra befintliga kunder är världens bästa för oss, och vi tycker det är ett privilegium att få vara en del i deras resa mot framtiden. Förutom att de anlitar oss för våra tjänster så tillför de utmaningar, erfarenhet och nya nätverk. Våra kunder är helt enkelt en central del i vår egen utveckling.

Nu blickar vi framåt
Efter ett fantastiskt tionde år ser vi nu fram emot att tillsammans med våra kunder och samarbetspartners fortsätta utvecklas och bli fler. Vi kommer flytta till nya lokaler under året då vår hyresvärd ska expandera sin pensionatsverksamhet.

Tack för dessa 10 år, med förhoppning om 10 fantastiska år till.

Palle Andersson, vd Formsmedjan

20 dec 2018

Tack för julminglet!

Varma tack alla som kom till vårt julmingel i går! Vi firade 10 år av Formsmedjan i gott sällskap. 

Under kvällen auktionerade vi ut en tavla målad av vår art director Pierre Johansson, där pengarna går oavkortat till Kvinnojouren i Boden. Heja Hermelinen som lade det vinnande budet på 3 000 kronor!

Tack också ni som spelade Pablos spel till förmån för Kvinnojouren i Boden, där Formsmedjan skänkte 100 kronor för varje avklarad nivå. Tillsammans klarade vi 16 stycken nivåer av spelet. Allra längst kom Sebastian Ojala från Frozen Waffle – grattis!

Geniknölar gnuggades också flitigt i rimstugan. Vinnaren rimmade som följer om en skoteroverall:

”När kylan pockar på
När du fryser så
Nu blir det andra bud
I din nya vinterskrud”

Nu ser vi fram emot 10 år till! 

14 dec 2018

Formsmedjans 7 bästa julklappstips

Funderar du fortfarande på vad du ska ge bort i julklapp? Det är lugnt, vi har redan julestämning och bjussar gärna på våra bästa julklappstips.

Marcus:
En trerättersmiddag på Färgaregatan.

Therese:
En Rosa-väska från Kero, fylld med presentkort på evenemang.

Palle:
Boken ”Minns du tjädern” av Mats Åke Bergström. En hyllning till skogens flygande konung!

Christoffer:
En väska EazyMec till barnen.

Pierre:
Boka en hundspann och käka en trerätters middag på Kallkällan i Sörbyn.

Fanny:
Ett par längdskidor. Ut på tur, aldrig sur...?

Och sist, men inte minst, kanske främst ett livsråd:

Pablo:
Drick ett glas vatten varje gång du dricker ett glas vin. Drick inte alkohol efter kl. 23.

14 dec 2018

Kvinnojouren i Boden fortsätter samarbetet med Formsmedjan

Kvinnojouren i Boden gör ett jätteviktigt arbete och utvecklar för närvarande sin verksamhet för att bli ännu bättre. Formsmedjan har i samband med detta arbete bidragit med bättre anpassade funktioner på webbsidan efter besökarnas behov.

Kvinnojouren i Boden och Formsmedjan har ett samarbete sedan tidigare. Vi tycker att det är ett jätteviktigt arbete som de utför och är otroligt glada att vi kan få hjälpa till. 

Tillsammans har vi tagit fram anpassade tekniska funktioner som ska underlätta för de som vill komma i kontakt med Kvinnojouren, samt samarbetar just nu för att göra hemsidan flerspråkig för att nå en ännu större del av befolkningen. 

Kvinnojouren Boden är en ideell förening. Vill du hjälpa till att stötta deras viktiga verksamhet? Gå gärna in på webbsidan och läs mer om hur: www.kvinnojourenboden.se

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.