Hoppa till innehållet
27 jan 2016

KAMI utvecklar så taket lyfter

KAMI från Kalix är taktillverkaren med framgångsrik historia. Allt började 1976 med en professor, en docent och en civilingenjör på Luleå Tekniska Högskola. Två år senare hade de tillsammans skapat den världsunika produkten PLEGEL® - det tegelliknande plåttaket i långa längder. Med sin unika pressteknik har de genom åren vidareutvecklat sitt produktutbud. Premiumprodukten TerraPLEGEL® som såg dagens ljus 1984 är än idag den enda sandbelagda plåten på marknaden; i längder upp till 6,5 meter.

I år är det 40 år sedan KAMI startades och utvecklingen tycks inte ha någon hejd. När Sven Lindström gick in som platschef på KAMI i Kalix hösten 2014, kom det att hända stora förändringar i produktionen. Han genomförde kontinuerliga förbättringar som har betytt mycket för KAMI. Nu i januari 2016 blev det därför ett naturligt steg för KAMI att utse honom till VD.

Parallellt med utvecklingen i produktionen sker utvecklingen av tillgängligheten mot marknaden. Ett led i det är den nya webbsidan; som utvecklats för att vara mer lättnavigerad och användarvänlig för besökaren.

KAMI:s utveckling fortsätter och Formsmedjan hoppas på fortsatt förtroende och samarbete.

Alla nyheter

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.

By Formsmedjan. Powered by Yago