Hoppa till innehållet
29 dec 2017

Visst ska hela Sverige leva

Hela Sverige ska leva har varit kund hos oss under många år. Samarbetet har fortsatt och det senaste projektet är en ny webb som vi jobbat fram i samverkan med Genberg & Co.

Hela Sverige ska leva är en medlemsorganisation för landsbygdsutveckling. Formsmedjan har tidigare utvecklat deras webbplattform med underliggande system som hanterar cirka 25 länsbygderådsplattformar, cirka 30 webbplatser och cirka 5000 lokala utvecklingsgrupper runt om i Sverige. Den nya webben är en uppgradering och utveckling av tidigare plattform med funktionalitet och design med Formsmedjans webbarkitekt Johan Grönberg bakom tangentbordet.

Hela Sverige ska leva, tidigare Folkrörelserådet Hela Sverige ska leva, är en partipolitiskt och religiöst obunden ideell riksorganisation som finansieras genom medlemsavgifter, sponsring och regeringsanslag. Verksamheten är fokuserad på landsbygdsutveckling och lokal utveckling. Organisationen bildades 1989.

Alla nyheter

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.

By Formsmedjan. Powered by Yago