Hoppa till innehållet
21 feb 2018

Formsmedjan släpper spel i Spanien

Första kommersiella spelet från Boden släpps nu. Plattformsspelet Pesadilla en el centro comercial går direkt på export.   

Formsmedjan- Strategisk kommunikation med utvecklaren Pablo Castilla i spetsen släpper nu ett spel för unga konsumenter. Spelet har gått på export till Spanien och köparen är konsumentorganisationen Facua, en privat motsvarighet till svenska konsumentombudsmannen.

Palle Andersson VD på Formsmedjan:
”I en tid då det är svårare än någonsin för unga människor att navigera bland all information så är detta helt rätt satsning för oss. Vi ser att engagemanget för föreningsliv, i politiken och det traditionella läsandet minskar samtidigt som informationsinhämtningen förändras. I den skärningen så uppstår samtidigt en fara där unga människor går miste om relevant samhällsinformation och tappar således sina lagstadgade rättigheter. Via detta spel som plattform förmedlas kunskap till den relevanta målgruppen som förbättrar och förenklar deras vardag.   
Pablo Castilla som utvecklat spelet ”Pesadilla en el centro comercial”  tycker att platsen Boden Business Park är helt rätt för lansering, då det var en likartad spelutbildning som lade grunden till hans egen kompetens och denna första spelexport från Boden. ”Här lär dem sig samma saker just nu, som jag fick lära mig nyss”  

Spelet lanseras i samband med Jenny Nordenborgs Lunchsnack på Boden Business Park fredag 23:e februari. Kl 11.30-12.30   

Det kommer gå att prova på spelet på plats.

Ladda ner till Windows

Ladda ner till Android

Ladda ner till Iphone/Ipad

Alla nyheter

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.

By Formsmedjan. Powered by Yago