Hoppa till innehållet
5 mar 2018

Vi söker nya medarbetare

Kom och jobba med oss. Marknadens förtroende gör att Formsmedjan växer. 

Genom strategiska processer och kreativ kommunikation hjälper vi våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer. För att lyckas med det idag och i framtiden är vi helt beroende av varandra – våra medarbetare, partners och kunder.

Vi söker alltid spännande medarbetare som kan bredda och spetsa vårt erbjudande till våra kunder. Om du har en affärsutvecklande inställning, ett gäng erfarenheter och en önskan om ett arbete med mycket kreativitet och högt tempo borde vi träffas. Kontakta Palle eller Marcus.

Just nu söker vi en copywriter/skribent och en affärsutvecklande projektledare.

Copywriter

Du brinner för språket och det skrivna ordet, samtidigt som du gillar kreativa processer och strategisk kommunikation. Bra copy kräver förståelse för kunden och affären.

Vi söker dig som vuxit upp, gör din grej, överlevererar lagom och har en grym känsla för språket och vem du skriver till.

Du kommer att jobba i team med projektledare, strateger, AD, utvecklare och andra funktioner på Formsmedjan. Arbetet sker företrädesvis i våra lokaler i Bodens centrum.

Affärsutvecklande projektledare

Du älskar att göra andra bättre - genom ledarskap, din erfarenhet, kunskap och kreativa medarbetare. Det gör att du på ett naturligt sätt skapar nya affärer.  

Vi söker dig som drivs av att göra bra affärer för kundens skull, sätter laget framför jaget och har integritet sprunget ur erfarenhet.  

Din uppgift som projektledare är att initiera, leda, fördela och planera våra kundprojekt. Du nyttjar ditt befintliga och kommande nätverk för att skapa nya kundkontakter. Du kommer att jobba i team med strateger, AD, Copy, utvecklare och andra funktioner på Formsmedjan. Arbetet sker företrädesvis i våra lokaler i Bodens centrum. 

Ansökan

Är du nyfiken och vill veta mer så ringer du Palle Andersson 0921-695 96 eller mailar honom på palle@formsmedjan.se.


Formsmedjan strategisk kommunikation

Vårt uppdrag är att förvalta och utveckla våra kunders kommunikation och varumärken. Det gör vi genom att sammanföra spetskompetenser inom och utom vår egen organisation. Vår filosofi är att stå för stark strategisk och strukturell kompetens och basen av produktionskompetenser, samt komplettera med externa resurser inom de områden som krävs. Det gör vi genom ett väl utvecklat nätverk av samarbetspartners. Vi arbetar utifrån en fastslagen kommunikationsmodell som anpassas utifrån våra kunders verksamhet, behov och förutsättningar.

Vår kundstock spänner från tung industri och entreprenad till tjänsteföretag, besöksnäring, konsumenthandel och offentliga organisationer på lokal och nationell nivå. Vi hanterar de flesta förekommande kanaler, och producerar tillsammans med våra samverkande partners lösningar anpassade för den individuella kunden.

Och så tar vi hand om varandra, och har rätt kul emellanåt.

Alla nyheter

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.

By Formsmedjan. Powered by Yago