Hoppa till innehållet

Om oss

Vår historia från då till nu.

 

Genom strategiska processer och kreativ kommunikation hjälper vi våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer. Med strategiska grunder för kommunikationen blir varje enskild aktivitet dubbelverkande – kortsiktigt med stor impact och resultatfokus och långsiktigt stärkande av varumärket.

 

Formsmedjan AB grundades 2008 med målsättningen att etablera en attraktiv strategisk kommunikationsbyrå i Norrbotten. Marknaden skulle utgöras av Boden, Norrbotten och Stockholmsområdet. Det första kontoret öppnades på SKAPA i Sävast där vi stannade till våren 2010. Under dessa år lades stor energi på att kvalitetssäkra kundens kommunikationsmodell, växa och finna rätt sammansättning av kompetenser, för att på bästa sätt kunna möta kundernas behov.

2010 flyttade Formsmedjan till sina nuvarande lokaler med utsikt över Centrumtorget i Boden. Expansionen har fortgått och arbetet med att stärka strukturerna och arbetsmodellerna gentemot kund utvecklas kontinuerligt. Ledningen utgörs av de arbetande delägarna Palle Anderson och Marcus Zerpe.

Det här är vi. Kontakta oss.

 

 

 

Det här är vi
Palle Andersson VD & Creative Director

Palle Andersson

VD & Creative Director
0921-695 96
@
Therese Dahlén Projektledare & strateg

Therese Dahlén

Projektledare & strateg
0703217476
@
Fanny Bergvall Copy & Skribent

Fanny Bergvall

Copy & Skribent
070-317 83 93
@
Pablo Castilla Digital Designer

Pablo Castilla

Digital Designer
0921-695 91
@
Christoffer Gramner Projektledare & Strateg

Christoffer Gramner

Projektledare & Strateg
070-344 70 34
@
Johan Grönberg Systemutvecklare

Johan Grönberg

Systemutvecklare
0921-695 92
@
Marcus Zerpe CD & Projektledare

Marcus Zerpe

CD & Projektledare
0921-695 98
@

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.

By Formsmedjan. Powered by Yago