Hoppa till innehållet
"Vi behöver en sparringpartner och inte en traditionell annonsleverantör"
Joakim Persson
a och d

Kreativ arkitektur som fungerar.

 

a och d är ett arkitektkontor som utmärker sig med kreativt lagarbete från projektering hela vägen fram till färdig utformning. 2015 blev de branschledande i Norrbotten genom att certifiera sina kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO-standard och 2017 belönades de med Fortifikationsverkets Arkitekturpris för flygledartornet i Vidsel.

 

Genom ett nära samarbete lade Formsmedjan tidigt fokus på att ta fram en ny logotype. a och d representerar branschens välkända alfa och delta samtidigt som det representerar arkitektur och detaljprojektering. Bokstävernas utformning associerar även till en byggnad eller ett tak samtidigt som de fångar den nordliga geografin. I samband med den nya grafiska identiteten har vi även utvecklat egna kanaler i form av ny webb och sociala medier.

 

Inspireras på aochd.se

 

Varför aochd väljer att samarbeta med oss


För företagets utveckling behöver vi ha en sparringpartner och inte en traditionell annonsleverantör. Det är den nytta vi ser och den nytta vi vill ha av en kommunikationsbyrå. Det är dessutom väldigt viktigt med närheten, den personliga kontakten och det djupa engagemang som Formsmedjan visar i samverkan med en stor portion flexibilitet. Detta vet jag att även andra kunder uppskattar.

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago