Hoppa till innehållet
  • Hermelinen
  • Hermelinen
"Formsmedjan sticker ut med sin brutala ärlighet och vi hittade snabbt varandra."
Per-Erik Mattsson
Hermelinen

En hälsogalleria för alla

 

Hermelinen är ett begrepp i Luleå och regionen sedan lång tid tillbaka. Välkänt för sin höga kompetens inom träning, hälsa och sjukvård. Efter namn och ägarskifte, är företaget tillbaka i ett helägt, centralt Luleåperspektiv där en modern, flexibel, välkomnande hälsogalleria formas. 

Formsmedjans arbete har bestått i att utarbeta en strategisk kommunikationsplattform för hälsogallerian och att upprätta styrdokument för stöd i en planerad expansion även utanför Norrbotten. Det stora jobbet låg i att omforma webbplatsen till att bli en enkel, kundanpassad, modern webb. Här presenterar vi hela Hermelinens verksamhet och alla intresserade kan på ett logiskt sätt ta till sig nödvändig information och nå fram till sitt rätta segment för bokning eller vägledning.

 

Sök vård på hermelinen.se

 

#

Varför Hermelinen väljer att samarbeta med oss


Formsmedjan sticker ut med sin brutala ärlighet och vi hittade snabbt varandra.Det viktigaste för mig och för oss var att hitta rätt individer att samarbeta med. Min erfarenhet säger mig att om man inte matchar ihop så blir det ingen bra affär. Formsmedjan har individerna. Mycket viktigt var att de kunde lämna den omnipotenta ”vi klarar allt själva-jargongen” och prata om att de faktiskt kunde behöva andra på vägen.


 

Vi kommunicerar gärna med dig

Vår strategi är enkelt, rakt och nära. Det behöver inte vara svårare än så.

0921 - 695 00
info@formsmedjan.se

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.

By Formsmedjan. Powered by Yago