Hoppa till innehållet
  • Sörbyn Turism & Konferens
"Formsmedjan har verkligen en modern approach"
Cecilia Andersson
Sörbyn Turism & Konferens

Sörbyn Turism & Konferens, med restaurang Kallkällan, bildades 2008 med målsättning att tillvarata och utveckla de värden som finns i anslutning till Sörbyparken.

Formsmedjan har sedan starten av bolaget arbetat med utvecklingen av den totala kommunikationen för Sörbyn Turism & konferens som i februari 2018 utsågs till Årets Landsbygdsföretag under Näringslivsgalan i Boden.
En viktig del i detta har varit webbstrukturen där användarvänlighet och högsta möjliga servicegrad har varit en naturlig målbild.
Strukturen har löpande justerats för att sammanfalla med Sörbyn Turisms image med fokus på paketering och bokningskalender.
I grunden handlar det om ett strategiskt varumärkesbyggande i allt från logotype till annonsering och närvaro på sociala medier.  

#

Det faller sig lite naturligt med ett samarbete eftersom det finns en personlig relation till företaget sedan många år tillbaka. Men det handlar även väldigt mycket om den djupa kunskap och kännedom om branschen, närområdet och utvecklingsfrågor som finns i företaget.


Formsmedjan har verkligen en modern approach, är alltid med och rätt i tiden och hänger med i de snabba förändringar som sker både i vår bransch i och i komunikationsbranshen i stort. Detta i kombination med  konceptet med känslig lyhördhet gör att de är otroligt roliga att jobba med.

Vi kommunicerar gärna med dig

Vår strategi är enkelt, rakt och nära. Det behöver inte vara svårare än så.

0921 - 695 00
info@formsmedjan.se

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.

By Formsmedjan. Powered by Yago