Hoppa till innehållet

Skicka in din ansökan

Vi söker personer till fotografering och reklamuppdrag

 

Formsmedjan söker just nu för kunds räkning efter personer som vill stå framför kameran på fotograferingar och filminspelningar i olika kampanjer.

 

Vi söker personer som kan medverka i framtida reklamkampanjer. Är det något du är intresserad av? Hör av dig till oss.

 

Vem söker ni?

Vi söker personer i alla åldrar, av alla kön och från olika bakgrunder. Ingen tidigare modellerfarenhet krävs. Tveka inte att höra av dig eller tipsa dina vänner och bekanta.

 

Hur funkar det?

Inspelningar och fotograferingar är på uppdrag av kund. Materialet kan komma att användas till exempelvis annonser, reklamfilmer och sociala medier.

Arvodering utgår i olika omfattning beroende på uppdraget ifråga. Mer information om arvodering, tid och plats kommer i samband med att vi ställer dig frågan om du vill medverka i det för tillfället aktuella uppdraget.

Det finns inga garantier att just du blir utvald till eventuella fotograferingar men misströsta inte – vi kan komma att kontakta dig för senare fotograferingar.

 

Hur ansöker jag?

Vi vill veta namn, ålder och lite om vem du är. Bifoga flera bilder på dig själv, både sådana som är tagna på nära och på lite längre avstånd. Dessa uppgifter är för vårt interna bruk så att vi kan få en uppfattning om vem du är, vilka uppdrag som kan vara aktuella och hur vi kan kontakta dig. Skicka in dina uppgifter via formuläret längre ner. 

Målsmans godkännande krävs om du är under 18 år.

 

Aktuellt

I närtid kommer det arrangeras fotografering i Luleå. Boden, Piteå och Arvidsjaur.

Jag har fler frågor!

Inga problem – hör av dig till projektledare Christoffer Gramner på christoffer@formsmedjan.se eller 070 344 70 34 så svarar han på dem.

Läs mer om vad vi gjort tidigare.

Vi hörs!

Tillåtna filtyper är: jpg, jpeg

Maximal storlek på filen är: 10 MB.

Tillåtna filtyper är: jpg, jpeg

Maximal storlek på filen är: 10 MB.

Tillåtna filtyper är: jpg, jpeg

Maximal storlek på filen är: 10 MB.

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

Våra kunder
 • "Vi har en ständigt positiv respons från våra kunder och det är det viktiga"
  Emma Kero
  Kero
  Läs mer
 • "Formsmedjan sticker ut med sin brutala ärlighet och vi hittade snabbt varandra."
  Per-Erik Mattsson
  Hermelinen
  Läs mer
 • "Vi behöver en sparringpartner och inte en traditionell annonsleverantör"
  Joakim Persson
  a och d
  Läs mer
 • "Kontaktvägen är kort och responsen oftast mycket snabb"
  Daniel Fredriksson
  KAMI
  Läs mer
 • Eva Holmberg
  Norrbottensteatern
  Läs mer
 • "Först och främst valde jag efter hur proffsig designen såg ut"
  Sebastian Gröndal
  Gröndals matupplevelser
  Läs mer
Vad vi gör

Strategiskt stöd

Genom ett nära arbete med våra kunder agerar vi rådgivare, beslutsstöd, bollplank och ledare för genomförande av olika kommunikationsinsatser. Vi har även specialistkunskap inom gällande lagstiftning inom vårt arbetsområde (ARU-Certifiering)

 

Webb

Utifrån kundens behov skapar vi den webb som bäst hjälper kunden att nå sina mål. Exempelvis via e-handelsförsäljning, effektivisering, produktvisning, eventexponering eller rekrytering.

Digitala stödsystem

Med smarta funktioner effektiviserar vi kundens verksamhet. Det kan handla om tidrapportering, anställningsförfaranden, enkäter, e-handel eller integration mot andra externa system.

Sociala medier

Via sociala medier utvecklar vi våra kunders relation till sina kunder, driver trafik för konvertering på webbplatser och virala kampanjer för ökad varumärkesspridning.

Trycksaker

Med ord och bild skapar vi trycksaker i form av foldrar, produktkataloger, broschyrer, årsredovisningar, annonser, utskick, storformat med flera.

Radio

Vi planerar, producerar och hanterar radioreklam för våra kunder. Vi har ett brett nätverk av röster och musikproducenter. Ett riktat budskap till rätt målgrupp ger alltid goda resultat. 

Event

Vi hjälper våra kunder med genomförande av alla typer av event som, exempelvis, konferenser, visningar och mässor. Vi uppfyller eventets syfte genom bra planering och tydliga mål.

Film

Vi producerar allt från reklam- och informationsfilm till varumärkesbyggande och imageskapande filmer för fullvisning likväl som kortare varianter för speciella kanaler.

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

By Formsmedjan. Powered by Yago