Hoppa till innehållet
"Vi har en ständigt positiv respons från våra kunder och det är det viktiga"
Emma Kero
Kero

Tidlöst hantverk från Sattajärvi.

 

Kero är ett företag inom skinnindustrin med egen tillverkning av bland annat näbbskor sedan 1929 i Sattajärvi, Pajala.

 

Formsmedjan har arbetat med KERO sedan 2008. Arbetet började med värdegrundsarbete som mynnat ut i strategiska dokument och ramar som sedan överförts i årliga aktivitetsplaner.

Produktionsmässigt har vi skapat allt från storytelling och visuell identitet till sociala medier, webbplats, e-handelslösning, annonser, reklamfilmer, produktutveckling, trycksaker, förpackningar, display och shop/showroom m.m. Kanalvalen och uttryckssätten har kontinuerligt utvecklats för att möta nya målgrupper. Processen har inneburit att vi gjort en resa från konventionella medieval till webb och sociala medier med förbättrad lönsamhet och stabil tillväxt.

 

Inspireras på kero.se

 

Varför Kero väljer att samarbeta med oss


Formsmedjan har hjälpt oss att skapa en kommunikativ, strategisk helhet och en identitet som vi verkligen kan stå för och kommunicera ut. Allt hänger ihop på ett nära och logiskt sätt och vi har en dialog där vi kan bolla idéer med varandra löpande om allt från styrelsefrågor till produktsortiment, annonsering och nyheterna på webben.


Vi har en ständigt, positiv respons från våra kunder och det är det viktiga. I slutändan handlar det om att vi vill sälja våra produkter och att kunden är nöjd när de får dem.

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago