Hoppa till innehållet
14 dec 2018

Formsmedjans 7 bästa julklappstips

Funderar du fortfarande på vad du ska ge bort i julklapp? Det är lugnt, vi har redan julestämning och bjussar gärna på våra bästa julklappstips.

Marcus:
En trerättersmiddag på Färgaregatan.

Therese:
En Rosa-väska från Kero, fylld med presentkort på evenemang.

Palle:
Boken ”Minns du tjädern” av Mats Åke Bergström. En hyllning till skogens flygande konung!

Christoffer:
En väska EazyMec till barnen.

Pierre:
Boka en hundspann och käka en trerätters middag på Kallkällan i Sörbyn.

Fanny:
Ett par längdskidor. Ut på tur, aldrig sur...?

Och sist, men inte minst, kanske främst ett livsråd:

Pablo:
Drick ett glas vatten varje gång du dricker ett glas vin. Drick inte alkohol efter kl. 23.

14 dec 2018

Kvinnojouren i Boden fortsätter samarbetet med Formsmedjan

Kvinnojouren i Boden gör ett jätteviktigt arbete och utvecklar för närvarande sin verksamhet för att bli ännu bättre. Formsmedjan har i samband med detta arbete bidragit med bättre anpassade funktioner på webbsidan efter besökarnas behov.

Kvinnojouren i Boden och Formsmedjan har ett samarbete sedan tidigare. Vi tycker att det är ett jätteviktigt arbete som de utför och är otroligt glada att vi kan få hjälpa till. 

Tillsammans har vi tagit fram anpassade tekniska funktioner som ska underlätta för de som vill komma i kontakt med Kvinnojouren, samt samarbetar just nu för att göra hemsidan flerspråkig för att nå en ännu större del av befolkningen. 

Kvinnojouren Boden är en ideell förening. Vill du hjälpa till att stötta deras viktiga verksamhet? Gå gärna in på webbsidan och läs mer om hur: www.kvinnojourenboden.se

28 nov 2018

Formsmedjan inleder unikt samarbete med spelföretaget Frozen Waffle

Formsmedjan har tillsammans med start-up spelutvecklingsbolaget Frozen Waffle ingått samarbete för att förstärka båda bolagens erbjudande.

Samverkansmöjligheterna och de kompletterande kompetenserna respektive bolag besitter har gjort att närmandet mellan företagen har utvecklats naturligt över tid. Nu i november formaliserades samarbetet genom påbörjan av gemensamma projekt.  

– Vi har befunnit oss i periferin av spelutveckling under en lång tid och har också producerat spel själva. Det känns otroligt spännande för oss att ta nästa steg i vår egen utveckling där vi tar in spel och spelets logik som motor för kommunikation, säger Palle Andersson, VD för Formsmedjan.

Formsmedjan släppte senast i februari 2018 ett egenproducerat spel som riktade sig till unga konsumenter i Spanien.

Sebastian Ojala, medgrundare till Frozen Waffle, berättar om samarbetet:

– Vi är glada att få möjligheten att jobba med lokala företag för att främja näringslivet i Boden. Att visa att den kommande spelindustrin i Boden kan bidra till redan etablerade företag tror vi är viktigt och vi ser fram emot vårat samarbete med Formsmedjan.

Bildandet av Frozen Waffle kan delvis beskrivas som ett resultat av spelutbildningssatsningen som pågår på Boden Business Park, vilket är ett samarbete mellan Changemaker Educations och Sunderby Folkhögskola.

Palle Andersson avslutar med att säga:

– Våra kunder behöver finnas där deras målgrupper befinner sig och kommunicera med dessa på ett för målgruppen relevant sätt. Kommunikation betyder ursprungligen att göra gemensamt eller ett ömsesidigt utbyte och det är just så vi ser på kommunikation och det är också grunden till detta unika samarbete.

 

Formsmedjan Strategisk kommunikation 
Formsmedjan Strategisk kommunikation bildades 2008 med devisen att genom strategiska processer och kreativ kommunikation hjälpa kunderna att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Frozen Waffle 
Är en spelstudio som startades av tre elever under första året på FutureGames Indiespelutvecklare. Jobbar huvudsakligen med konsultjobb och projektet "Perfect Summer", ett spel influerat av deras uppväxt i norra Sverige. Frozen Waffle kommer i framtiden också jobba nära FutureGames Indiespelutvecklare för att hjälpa till att bygga spelindustrin i Boden.


Kontaktpersoner:
Palle Andersson, Formsmedjan
Palle@Formsmedjan.se 070- 317 92 29

Sebastian Ojala, Frozen Waffle
info@frozenwaffle.se 076-141 98 55

27 nov 2018

UTBLICK Digitalk - Hur du ökar din konkurrenskraft

Boden Business Park bjuder in till inspirerande frukostsamtal om hur man som företag kan öka sin konkurrenskraft och optimera sin digitala närvaro längs kundens hela köpresa.

Vi kommer att vara där. Kom gärna du också om ämnet intresserar dig.

Datum: 2018-12-12
Tid: 07.30-09.00

Evenemanget är kostnadsfritt men anmäl dig senast 2018-12-10.

Länk till anmälan

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.