Hoppa till innehållet

Kom och jobba med oss. Marknadens förtroende gör att Formsmedjan växer. 

Genom strategiska processer och kreativ kommunikation hjälper vi våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer. För att lyckas med det idag och i framtiden är vi helt beroende av varandra – våra medarbetare, partners och kunder.

Vi söker alltid spännande medarbetare som kan bredda och spetsa vårt erbjudande till våra kunder. Om du har en affärsutvecklande inställning, ett gäng erfarenheter och en önskan om ett arbete med mycket kreativitet och högt tempo borde vi träffas. Kontakta Palle eller Marcus.

 

Är du nyfiken och vill veta mer så ringer du Palle Andersson 0921-695 96 eller mailar honom på palle@formsmedjan.se.

 

Formsmedjan Strategisk kommunikation

Vårt uppdrag är att förvalta och utveckla våra kunders kommunikation och varumärken. Det gör vi genom att sammanföra spetskompetenser inom och utom vår egen organisation. Vår filosofi är att stå för stark strategisk och strukturell kompetens och basen av produktionskompetenser, samt komplettera med externa resurser inom de områden som krävs. Det gör vi genom ett väl utvecklat nätverk av samarbetspartners. Vi arbetar utifrån en fastslagen kommunikationsmodell som anpassas utifrån våra kunders verksamhet, behov och förutsättningar.

Vår kundstock spänner från tung industri och entreprenad till tjänsteföretag, besöksnäring, konsumenthandel och offentliga organisationer på lokal och nationell nivå. Vi hanterar de flesta förekommande kanaler, och producerar tillsammans med våra samverkande partners lösningar anpassade för den individuella kunden.

Och så tar vi hand om varandra, och har rätt kul emellanåt.

 

 

 

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.

By Formsmedjan. Powered by Yago