Hoppa till innehållet

Lev och må. 

Så här har vi det på jobbet (typ) 


Vår kundstock spänner från tung industri och entreprenad till tjänsteföretag, besöksnäring, konsumenthandel och offentliga organisationer på lokal och nationell nivå = vi har sällan tråkigt. Här får du möjlighet att både bredda dina kunskaper med våra andra smarthuvuden och spetsa dina befintliga styrkor ytterligare.
 

Laget för(e) jaget

Vi jobbar nära varandra och tar hjälp när någon annan har ännu skarpare kompetenser. Men vi växer alltid tillsammans och lär av varandra. Allra bäst är vi när vi kombinerar våra styrkor.

Golare har polare

Det vill säga: säg till om du har för mycket att göra. Våra medarbetare skiner som starkast när de kan vara sitt bästa jag både på jobbet och på fritiden. Då kan vi andra hugga in och dela på arbetsbördan. Vi har ingen kultur av att jobba övertid om den inte är beordrad – och då anser chefen att han brustit i planeringen.

Du bakar din egen bulla

Stort ansvar och stort förtroende gör att du kan påverka din roll. Vi vill att du ska använda alla dina styrkor – både de du har och de du utvecklar tillsammans med oss. Vill du utbilda dig finns möjligheten, och har du bra idéer så lyft dem!


Och annars då?

Vi vill skapa en grundmurad trygghet på arbetsplatsen. Det innebär dels att erbjuda stöd när någon mår dåligt, dels att ha en transparent verksamhet där alla är både involverade och informerade.

Vi tar hand om varandra, och så har vi rätt kul.


Är du nyfiken och vill veta mer så ringer du Palle Andersson 0921-695 96 eller mailar honom på palle@formsmedjan.se.

 

 

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago