Hoppa till innehållet
30 okt 2015

Arctic Chain Hackathon

Boden Business Park; med visionen att vara mötesplatsen med utveckling i framkant tar nu ett tydligt steg i den riktningen. Den 11-13 december arrangerar KnCMiner tillsammans med Boden Business Agency skandinaviens första blockchain hackathon på Boden Business Park. Syftet med evenemanget är att skapa möjlighet för duktiga människor att få visa upp sin talang och genom det utmana blockchainteknologin för att nå framtidens lösningar.  

För att attrahera människor, nationellt såväl som internationellt, kontaktade de oss på Formsmedjan. I uppdrag fick vi ta fram en grafisk identitet och webbsida, helt i hackathon-anda. Stort fokus la vi på platsen och det exotiska klimatet vi har här. Dels för att det för många är en spännande upplevelse att vistas här, men i synnerhet för att vårt klimat är en stor anledning till att KnCMiner och andra datacenterföretag väljer att etablera sig här. Sedan ska vi inte sticka under stolen med att KnCMiner är ett dragplåster i sig; världsledande inom blockchain som de är. Ett annat fokus var såklart programmering. Dessa två möts i logotypen där vi i symbolen kan tyda en dator med ett datorskrivet mönster som formar ett fjällandskap. Skulle det inte vara tydligt nog säger pay-off:en det mesta; cold, code and cash.

Är du intresserad av blockchain? Kanske har du en affärsidé eller vill utmana dina programmeringsfärdigheter inom blockchain? Då får du inte missa Arctic Chain Hackathon. Läs mer och anmäl ditt lag redan idag: arcticchainhackathon.com/sv

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago