Hoppa till innehållet
NBD växlar upp med Formsmedjan
17 apr 2018

NBD växlar upp med Formsmedjan

Norrbottens Bildemontering är en anrik bildemontering som startade sin verksamhet 1973 i Storsund. Bolaget drivs fortsatt i familjens regi och om det är något man känner av när man går genom portarna i Storsund så är det en aura av yrkesstolthet och visioner.

Kvalité i alla led genomsyrar bolaget och nu var tiden inne för att även webbsidan skulle ta detta steg. Formsmedjan har utvecklat den nya webbsidan och webbhandeln med utgångspunkt i Norrbottens Bildemonterings nya varumärkesplattform och deras strategiskt prioriterade val för att fortsätta sin framgångresa. 

Sara Forsman delägare och Vice VD på Norrbottens Bildemontering om bakgrunden till samarbetet:

-En längre tid har vi varit medvetna om behovet av att skapa en modernare layout på vår hemsida och nu kände vi att det var dags! Syftet vi hade var att skapa en miljö för våra kunder, där de kan känna sig välkomna och kunna använda en lättnavigerad säker plattform, för att hitta miljövänliga reservdelar i regionen.

-Formsmedjan erbjuder en trygghet, professionalism, lokal förankring, med stort kundfokus och känsla för vårt behov. En kommunikationspartner som ser kundens möjligheter och på ett innovativt sätt har hjälpt oss att skapa en inbjudande hemsida, som vi är stolta över! Sanningsenlig kvalité är något vi eftersträvar, Formsmedjan blev vårt val, då vi upplever att de levererar det vi söker, fortsätter Sara Forsman. 

Formsmedjans Arbetsgrupp

Palle Andersson, Creative Director

Christoffer Gramner, Projektledare

Johan Grönberg, Systemarkitekt & Utvecklare

Pierre Johansson, Art director

 

Sök miljövänliga bildelar på nbd.se

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago