Hoppa till innehållet
10 sep 2018

Nu lanserar vi webben för Revis Ekonomipartner

Revis Ekonomipartner, Norrbottens nya revisionsbyrå, valde Formsmedjan som strategisk kommunikationspartner. Vi har fått förtroendet att ta fram deras varumärkesstrategi och grafiska identitet – och när de nu drar igång lanserar vi också deras webbsida. 

Revis Ekonomipartner är Norrbottens nya revisionsbyrå. Efter sammantaget mer än 25 år i branschen har David Thomelius och Pär Thorsson valt att starta upp Revis Ekonomipartner i Boden, med Formsmedjan som kommunikationspartner. 

– Vi tycker att det har varit otroligt bra och givande, berättar David Thomelius om samarbetet.

– I det varumärkesbyggande arbetet fick vi svara på frågor och själva tänka efter vart vi ville och vart vi skulle. Jag tycker att allt har skett proffsigt hela vägen. Det märks att ni visar stort engagemang och intresse i det ni gör.

Revis Ekonomipartner ska vara en digital ekonomipartner med stort fokus på anpassade lösningar, både för kunden och för personalen. Tjänsterna spänner brett över ekonomiområdet och täcker allt från bokslut och deklarationer till affärsutveckling, redovisning och revision.

Formsmedjan har utvecklat Revis varumärkesstategi, grafiska profil, grafiska ID och logotyp samt skött PR, webb och sociala medier. 

– Man tänker kreativt utifrån frågorna ni ställer. Man får hjälp att fundera på vad man egentligen vill göra och uppfattas – hur man vill att sitt företag och plattform ska vara.

– Kommunikationen har varit extremt bra och proffsig. Vi är supernöjda med logotypen och hemsidan. Rekryteringsannonsen också fått jättebra genomslag, bara de första 48 timmarna hade vi ett bra antal sökande, säger David.

Vi tackar för förtroendet och önskar Revis Ekonomipartner lycka till! 

Spana in Revis Ekonomipartners webbsida här!

Arbetsgrupp Formsmedjan
Marcus Zerpe, Varumärkesstrateg & CD
Pablo Castilla, Web developer
Pierre Johansson, Art director
Fanny Bergvall, Copy/skribent

Alla nyheter

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.