Hoppa till innehållet
21 sep 2018

Välkommen, vår nya projektledare Therese Dahlén!

Säg hej till Therese Dahlén, vår nya projektledare! I november blir hon vår nya kollega och blir med struktur och nytänk ett fantastiskt tillskott hos Formsmedjan.

– Det känns jättebra, det ska bli jätteroligt! säger Therese Dahlén.

Hennes nya jobb på Formsmedjan är som projektledare, där hon kommer att vara spindeln i nätet mellan interna och externa projekt samt arbeta med kvalitetsutveckling. Therese kommer senast från Försvarsmakten och Försvarets Materielverk, där hon arbetat som controller. Hon är utbildad inom ekonomi och marknadsföring och har läst internationell civilekonomutbildning vid Luleå Tekniska Universitet.

– Jag tror att jag kan tillföra lite nytänk, struktur och kanske lite kreativitet också, förklarar hon.

Fritiden ägnar hon mycket åt sina barn, som är sex respektive nio år gamla, och tillsammans åker de gärna slalom på vintern. Hon har också ett stort musikintresse (är bland annat förtjust i gammal hardcore) och tycker om träning och dans – just nu dansar hon gärna jazz och streetdance.

– Jag är nog ganska social, gillar att göra saker helt enkelt. Sedan kan jag gilla att ta det lugnt också, bara se en film.

Hon tillträder sin tjänst som projektledare den 19 november.

Varmt välkommen!

 

 

 

Alla nyheter

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.