Hoppa till innehållet
Viktoria Mettävainio ny ledamot i styrelsen
21 sep 2018

Viktoria Mettävainio ny ledamot i styrelsen

Vi välkomnar Viktoria Mettävainio som ny styrelseledamot i Formsmedjan AB. Hon har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling och valdes in i styrelsen under sensommaren.

Kan du berätta om dig själv?

– Under en stor del av mitt yrkesverksamma liv har jag jobbat med verksamhetsutveckling till mindre och medelstora företag. Jag är i grunden civilekonom med inriktning mot produktions- och kvalitetsstyrning. Sedan ett flertal år tillbaka jobbar jag som organisationskonsult på ett företag som heter [i.o.h] Organisationsutveckling, och är även en av företagets delägare. Våra uppdrag består i första hand av chefs- och ledarutvecklingsstöd på olika sätt. Det kan även handla om organisationsöversyner, konflikthantering, processledning vid förändringsarbeten eller organisationers värdegrundsarbete – lite varierade uppdrag, berättar Viktoria Mettävainio.

Vad är ditt uppdrag i styrelsen?

– Att vara en extern resurs som kan ge input, ifrågasätta och förhoppningsvis tillföra ett annat perspektiv. Och framför allt också kunna bidra med det som jag jobbar med i min vardag – de ”mjuka” frågorna kring ledar- och medarbetarskap samt struktur och styrning.

Hur känns det nu då?

– Det känns spännande! Det bemötandet som jag har fått, av Formsmedjans ägare och medarbetare, speglar en härlig kultur med en genuin värdegrund som inspirerar mig. Och jag hoppas kunna bidra till den utveckling som företaget vill ha, säger Viktoria Mettävainio.

Styrelsen består därmed av Palle Andersson, Marcus Zerpe och Viktoria Mettävainio.

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago