Hoppa till innehållet
14 jan 2019

Så var Formsmedjans 2018

10 år har gått sedan vi startade Formsmedjan. Känns ibland som igår, ibland som en evighet sedan. 

Det tionde året har varit ett trevligt år där vi hittat på lite fler nätverksaktiviteter med våra kunder. Vår numer klassiska golftävling fick konkurrens av jaktarrangemang, julmingel och en härlig padelturnering som triggade killar och tjejer till kamp och nya bekantskaper.

Arbetet internt
Under året har vi arbetat ganska mycket med interna processer för att bli bättre. Det har gått väldigt bra. Vi har rekryterat, förändrat i ledningen, funnit nya ledningsmodeller och skapat nya strukturer kring våra arbetsmodeller. Det arbetet fortsätter och ska generera långsiktiga vinster både för oss och våra kunder, nu och i framtiden.

Som företag vill vi vara en arena där människor utvecklas, där man som medarbetare känner stort ansvar och frihet. Där växer kreativitet på ett affärsutvecklande plan, som kommer våra kunder till godo. Vi vill ge trygghet och omtanke till våra medarbetare.

Nya och befintliga kunder
Ekonomiskt har året varit bra. Christoffer har fört in en annan motor i vårt eget sälj och marknadsarbete som vi kunnat sprida i organisationens alla roller. Det har inneburit fler nya kunder att ta hand om.

Våra befintliga kunder är världens bästa för oss, och vi tycker det är ett privilegium att få vara en del i deras resa mot framtiden. Förutom att de anlitar oss för våra tjänster så tillför de utmaningar, erfarenhet och nya nätverk. Våra kunder är helt enkelt en central del i vår egen utveckling.

Nu blickar vi framåt
Efter ett fantastiskt tionde år ser vi nu fram emot att tillsammans med våra kunder och samarbetspartners fortsätta utvecklas och bli fler. Vi kommer flytta till nya lokaler under året då vår hyresvärd ska expandera sin pensionatsverksamhet.

Tack för dessa 10 år, med förhoppning om 10 fantastiska år till.

Palle Andersson, vd Formsmedjan

Alla nyheter

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.

By Formsmedjan. Powered by Yago