Hoppa till innehållet
21 feb 2019

Squid Plus väljer Formsmedjan

Squid är ett butiksdatasystem som i första hand inriktar sig mot dagligvaruhandel, modeföretag och snabbmatsföretag och som tidigare varit ett affärsområde inom FDT Systems. Nu avknoppas bolaget Squid Plus från FDT Systems och nya ägare tar över rodret. 

– Vi inom Squid Plus ser fram emot att med full kraft kunna satsa på att erbjuda relevanta tjänster och i än högre takt kunna utveckla verksamheten för de prioriterade målgrupperna, säger nya ägaren Göran Johansson.

– Ett centralt steg för att kunna nå våra högt ställda målsättningar kommer vara att växla upp kommunikationsinsatserna och då har vi valt att samarbeta med Formsmedjan Strategisk kommunikation som vi känner väl till sedan tidigare, säger Kent Forss från Squid Plus.

Formsmedjans uppdrag ligger i detta skede på att ta fram logotyp, webbsida och säljmaterial. 

– Vi välkomnar Squid Plus till oss på Formsmedjan och ser fram emot att vara med i deras kommande utvecklingsresa, vi känner tillit till varandra och det är basen för att kunna skapa kommunikation som verkligen fungerar, säger Palle Andersson, VD Formsmedjan.

 

Kontaktpersoner:
Palle Andersson, Formsmedjan
Palle@Formsmedjan.se

Kent Forss, Squid
Kent.forss@Squid.se 

 

Alla nyheter

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.

By Formsmedjan. Powered by Yago