Hoppa till innehållet
28 feb 2019

Här är nya webben för Boden Business Park

Formsmedjan har fått i uppdrag att leverera en ny webbplattform för Boden Business Park, som nu har lanserats. Det är en modern och tillgänglig plattform med siktet mot oupptäckta talanger, utveckling och innovationsprojekt.

–  Den stora utmaningen med att jobba med Boden Business Park är att man utgår från de mest expansiva och dynamiska utvecklingsprocesserna som sker i Sverige, för att mejsla in det i enkel kommunikation som alla ska kunna förhålla sig till, säger Palle Andersson, VD Formsmedjan.

Det kommunala bolaget Boden Business Park verkar främjande och skapar förutsättningar för att näringslivet ska växa inom fem huvudsakliga utvecklingsområden. Detta gör man bland annat genom att attrahera talanger, företag samt investerare till Boden och erbjuda näringslivet kompetensutveckling och innovationsfrämjande aktiviteter.

Palle Andersson fortsätter:
– Samtidigt är det svåra just också det mest roliga och utvecklande. Branscher korsbefruktas där nya outforskade områden och affärsmöjligheter utforskas och får liv. Att vi har fått möjligheten att försöka spegla det fantastiska arbete som bedrivs varje dag på Boden Business Park och att få vara med att bidra till den fortsatta utvecklingen är en ynnest.   

– Med den nya webben vill vi synliggöra vilken levande plats Boden Business Park har blivit och samtidigt förenkla för företag och studenter att skapa kontakter och initiera aktiviteter för att driva på den positiva utvecklingen här, säger Malin Winsa, Boden Business Park, samtidigt som full byggaktivitet råder just bakom henne där nya företag, talanger och mötesplatser kommer samsas i det 5 400kvm stora nybygget.

Besök nya webbsidan för Boden Business Park här!

 Kontaktpersoner:
Palle Andersson, Formsmedjan
palle@formsmedjan.se 

Malin Winsa, Boden Business Park
malin@bodenbusinesspark.se 

Alla nyheter

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.

By Formsmedjan. Powered by Yago