Hoppa till innehållet
27 mar 2019

Samarbete med Spira Mare 2020 för framtidens landsbygd

Formsmedjan har fått i uppdrag att utveckla en webbplattform för Spira Mare 2020, ett projekt för lokalt ledd utveckling i Norrbottens kustland.

– Kortfattat så handlar projektet om samhällsutveckling på landsbygden med olika projektstöd till föreningar, företag och kommuner, säger Leif Engström, ordförande för Spira Mare 2020.

I Spira Mare 2020 samarbetar ideell och offentlig sektor med näringslivet i syfte att stärka och utveckla landsbygdsområden i Norrbotten, med tyngdpunkt på samhällsutveckling.

Christoffer Gramner, projektledare på Formsmedjan, ser fram emot framtagandet av webbplattformen:

– Vi som bolag har en övertygelse om att landsbygdens tillväxtpotential ur flera aspekter är väldigt betydande. Spira Mare-projektet går helt i linje med vår tro på Norrbotten och Norrbottningarna.

Leif Engström från Spira Mare om målet med samarbetet: 

– Det är väldigt viktigt att nå ut till sökande när vi nu närmar oss slutet av perioden med en ny, användarvänlig och funktionsanpassad webbsida.

– Huvudanledningen till att vi valde Formsmedjan som partner i detta arbete är att vi har fått ett professionellt bemötande med en ovanlig lyhördhet vilket fick oss att kunna visualisera vad vi egentligen ville ha, avslutar Engström. 

Håll utkik när nya webben lanseras och tipsa gärna alla i era nätverk som kan dra nytta av projektet. Landsbygdens eldsjälar bär på många små- och storskaliga drömmar som väntar på att förädlas och förverkligas med stöd av fonderna.

Alla nyheter

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.

By Formsmedjan. Powered by Yago