Hoppa till innehållet
29 maj 2019

LF Norrbotten blir Bodensare

Nu etablerar sig LF Norrbotten i Boden! Norrbottens egna bank och försäkringsbolag slår upp portarna till det nya kontoret 1 oktober 2019.

Det är på Kungsgatan 36 som det nya kontoret i Boden kommer att ligga, berättar Thomas Folkesson, kommunikationschef vid LF Norrbotten:

– Vi kommer starta med tre medarbetare som naturligtvis har tillgång till den samlade kompetensen som finns vid kontoret i Luleå. Vår förhoppning är naturligtvis att det inom en snar framtid kommer krävas fler anställda för att ta hand om Bodensarna. 

På Formsmedjan, som inledde ett samarbete med LF Norrbotten under våren, ser man fram emot etableringen – och att arbeta med lanseringen:

– Det är fantastiskt att få LF Norrbotten som grannar. Nu ska vi stötta dem att komma in i Boden och visa Bodensarna de stora fördelarna med att välja LF Norrbotten som sin bank och sitt försäkringsbolag, säger Christoffer Gramner, projektledare på Formsmedjan.


Öppningen av det nya kontoret är en del i LF Norrbottens fortsatta expansion i länet och utökande av den personliga servicen – något som ägarna, det vill säga kunderna själva, önskat. LF Norrbotten har sedan innan kontor i Luleå, Piteå och Arvidsjaur, samt ett fastighetsmäkleri i Haparanda. Anders Långström, VD LF Norrbotten, säger så här om anledningen till den nya etableringen:

– Vi är till för våra ägare, alltså försäkringskunderna runt om i vårt län. Vi har inga utländska investerare eller storbolag som kan påverka våra val, eller taxera ut eventuella vinster. Det är vi som har försäkringarna i LF Norrbotten som är ägarna. Det innebär också att vi som lever, bor och verkar här i Boden, Laisvall, Vittangi eller någon annan ort eller by drar nytta av det resultat som LF Norrbotten genererar. Vi tar ett kollektivt ansvar och vi får också del av överskott i form av sänkta premier eller nya lokalkontor.

Missa inte invigningsceremonin i samband med öppnandet – kom och fira!

 

Alla nyheter

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.

By Formsmedjan. Powered by Yago