Hoppa till innehållet
19 jun 2019

Basketlandslagens nya webb är live

Idag släpps Basketlandslagens nya webbplattform. Via basketlandslagen.se kommer alla nya, eller redan inbitna, basketintresserade nu att enklare kunna följa våra landslag och landslagspelares framfart.

Basketlandslagen har nu fått en helt egen webbplattform, med utökad information, bättre upplevelser och fler möjligheter för besökarna att ta del av det innehåll som önskas.

Det har varit ett roligt arbete från start till mål. Precis som landslaget så har vi i arbetsgruppen samverkat med lagmedlemmar från alla delar i Sverige, från Öresundsbron i söder till polcirkeln i norr; från Riksdagshuset i öst till Götaplatsen i väst. 

Projektets huvudutvecklare på Formsmedjan, Pablo Castilla, berättar om arbetet:

– Detta var och är ett jätteroligt projekt att arbeta med. Det finns många behov att tillfredsställa och samarbetet med alla aktörer för att lösa alla knutar har fungerat jättebra, det märks att vi alla spelar i samma lag med siktet mot samma mål.

Christoffer Gramner, projektledare på Formsmedjan, är glad över samarbetet och ser stora fördelar med den nya webbplattformen för basketlandslagen.

– Målet är att den nya webbplattformen tillsammans med den nya appen och övriga kanaler kraftfullt ska bidra till att öka närvaron och stärka möjligheten för sporten att ta den plats den förtjänar i svensk kultur, idrott och samhälle.


Nu ser vi fram emot att heja fram våra blågula hjältar, som inleder Basket-EM i Riga den 27 juni och tar sig an Montenegro.


Besök basketlandslagen.se!

Alla nyheter

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.

By Formsmedjan. Powered by Yago