Hoppa till innehållet
2 aug 2019

Marcus Zerpe är tillbaka!

Jajamän – nu har Marcus äntligen återvänt efter ett halvår som föräldraledig. Och han är nå’ otroligt taggad att köra igång, enligt egen utsago.

Marcus är delägare och creative director på Formsmedjan. Under dryga halvåret har han varit hemma med sonen Tage, men nu är det andra bullar.

Hur känns det att vara tillbaka?
Jag är så peppad att jag nästan brinner upp. Härligt att träffa alla grymma kollegor och få sätta tänderna i allt kul som har hänt, och kommer att hända framåt.

Vad har du tagit med dig från föräldraledigheten?
Oj. Var ska man börja. Det är svårt att förklara, det är väl både en känsla och något konkret kanske. Man får perspektiv på saker och ting. Man får träna sig på tålamod samtidigt som man får träna sina reflexer i blixtsnabba vändningar. På ett sätt är det ganska likt att jobba som att vara med sitt barn. Planering, rutiner och hitta på kreativa och stimulerande saker att göra. Fast på ett helt annat sätt. Tiden flyger förbi. Timmar blir till dagar, dagar till månader och hips vips är jag tillbaka. Det är viktigt att vara närvarande i stunden, att inte glida iväg i tanken, det har jag tränat massor på under tiden på hemmaplan.

Vad ska du sätta tänderna i härnäst på Formsmedjan? 
Jag kommer att förändra min roll en del framåt och fokusera mer på de strategiska processerna hos fler av våra kunder. Dessutom kommer jag leda det kreativa arbetet på ett annat sätt än tidigare som jag tror kommer gynna både våra arbetsgrupper och alla våra kunder.

Bästa minnet från föräldraledigheten?
Jag kan inte särskilja en favorit. Men det som fascinerar mig är den ständiga utvecklingen. Från dag till dag händer nya saker. Det är en resa som precis bara börjat. Spännande, utmanande och ibland svårt och jobbigt. Ja, nu var jag där i den svårbeskrivliga känslan. Igen.

 

Alla nyheter

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att vi lagrar dina kontaktuppgifter enligt vår integritetspolicy till dess att du säger upp prenumerationen.

By Formsmedjan. Powered by Yago