Hoppa till innehållet
3 feb 2020

Rädda Boden Handboll: Formsmedjan stöttar föreningen i kriskommunikationen

Formsmedjan har varit med på Boden Handbolls resa med snart fyra säsonger i SHE. När de nu behöver kommunicera ut sin ekonomiska situation har vi valt att stötta dem även i detta – självklart utan kostnad för föreningen. För oss är det viktigt att Boden Handboll ska finnas kvar.

– Det handlar om lagets samhällsfunktion och värdet av att ha ett elitlag i norr. Handbollskulturen har otroligt sunda grundvärderingar och vi måste ha råd med lokala förebilder och mål för unga att sträva efter, utan att de ska behöva dra till Stockholm, säger Palle Andersson, vd Formsmedjan.

Under fyra års tid har Formsmedjan arbetat med och stöttat Boden Handboll i deras kommunikationsarbete. Handbollen är en sport som värderar hårt arbete och fair play och elitlaget är viktigt för Norrbotten i allmänhet, men Boden i synnerhet, menar Marcus Zerpe, delägare Formsmedjan:

– Laget är stora förebilder för unga idrottare. Vi hoppas verkligen att även de större företagen i länet får upp ögonen för vilket värde Bodens Handboll har för unga tjejer i Norrbotten.

Formsmedjan har nu stöttat föreningen i att formulera en tydlighet i den situation de befinner sig, att se till att kommunikationen är transparent, ärlig och tydlig – och att inga missuppfattningar ska kunna uppstå. Kommunikationsinsatsen som nu sker kostar ingenting för föreningen. Vi bidrar helt enkelt för att vi ser det som en viktig fråga.

– Människorna i och kring Boden Handboll brinner för idrotten och sliter något otroligt för den. Men förutsättningarna för ett elitlag i handboll i norra Sverige är svåra. Framför allt måste nu näringslivet kliva in och se till att göra det här möjligt och långsiktigt hållbart, säger Palle Andersson.

Läs mer om hur du kan bidra till Boden Handboll här.

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago