Hoppa till innehållet
28 apr 2020

[i.o.h] organisationsutveckling satsar mot framtiden

Formsmedjan har hjälpt [i.o.h] organisationsutveckling att ta fram sin nya webbplattform som nu ser dagens ljus.

[i.o.h] organisationsutveckling är ett bolag med över 25 års erfarenhet inom organisationsutveckling och som bland annat hjälper individer, team och organisationer att utveckla sitt ledarskap.

De erbjuder sin marknad förändringsstöd, olika kurser, rekryteringstjänster och professionella nätverk bland annat.

Samarbetet påbörjades under 2019 med framtagande av en varumärkesplattform. Detta arbete tydliggjorde att en ny webb behövde utvecklades för att stötta den övriga verksamheten.   

 

Annica Eriksson, delägare och konsult, om bakgrunden till beslutet att det var dags för ett omtag av sin webbsida:

– Vi har länge tänkt göra något åt vår hemsida eftersom vi tycker att den inte så tydligt har beskrivit bredden i vår verksamhet, varken när det gäller våra uppdrag eller vilka kunder som vi arbetar med. Den har inte heller varit så användarvänlig för våra kunder eller oss själva. I höstas fokuserade vi på vårt eget strategi- och visionsarbete. Vi ville gärna att resultatet från det också skulle synas på vår hemsida. I samtal med Formsmedjan kändes det här därför som ett helt rätt läge för oss att ta fram vår nya hemsida.

 

Annica Eriksson [i.o.h] fortsätter:

– Målet med vår hemsida är att det ska bli enklare för kunden att hitta information om det som han/ hon söker samt att det ska vara enkelt att få en bild av vårt företag. Vi är väldigt nöjda över det smidiga och dynamiska samarbetet med Formsmedjan som hela tiden varit lyhörda och fångat upp vårt behov av en ny och funktionell hemsida!

 

Christoffer på Formsmedjan avslutar:

– Detta har varit och är fortsatt ett spännande samarbete. Dels i det handfasta arbetet med att bygga webben och se den potential plattformen har rent tekniskt, men framförallt symboliskt då [i.o.h] genom sitt agerande att satsa i tider av osäkerhet visar sin tro på sitt visions- och strategiarbete. Det är bolag som detta som bör få hurrarop och applåder då de är av extra stor nytta för samhällsekonomin dels genom sin verksamhet men också genom sitt agerande.

Besök dem här

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago