Hoppa till innehållet
13 nov 2020

Var med att skapa Basketkanalen

Formsmedjan har med bakgrund av coronarestriktionerna beslutat att ta fram en webbplattform som ska göra det lättare för barn och unga att bedriva individuell träning med fokus på basket. En strukturerad, lättnavigerad och videobaserad övningsbank. Vi söker nu medfinansiärer till detta projekt.

Basketkanalen kommer att erbjuda användarna basketövningar inom olika kategorier såsom: Bollbehandling, balans, avslut, uthållighet, passningar mm. Övningarna kommer vara i ett kort videoformat och numrerade så att kommunikationen mellan exempelvis tränare och spelare ska kunna fungera effektivt. 

– Denna plattform kommer hjälpa tränare, föräldrar och spelare just nu när många inte kan, får eller vill träna tillsammans med andra. Det kommer vara korta klipp på varje övning som ökar användarvänligheten. Men det finns också potential att bygga vidare på plattformen för träning i grupp, säger Christoffer Gramner på Formsmedjan.

Sedan tidigare är Formsmedjan och dess medarbetare engagerade inom basketrörelsen. Formsmedjan är bland annat samarbetspartner till Svenska Basketbollförbundet och har för dem utvecklat webbsidan www.basketlandslagen.se. Innehållet i detta fristående projekt basketkanalen.se kommer att vara helt kostnadsfritt för användarna.

Christoffer igen:
– Allas möjlighet att få utöva idrotten är en central del av basketkulturen. Vi letar nu medfinansiärer till detta projekt för att kunna komma igång med plattformen så fort som möjligt och skapa nytta direkt. Vi behöver också fylla plattformen med mer videomaterial i form av inspelade övningar på max 1 minut styck.

Målsättningen är att kunna verka snabbt och få ut den första versionen av webbplattformen så fort som möjligt på basketkanalen.se.

Var med och bidra som företag, organisation eller privatperson.

Investeringsnivåer:

1000 kr exkl moms: Logo eller namn – nivå Brons

3000 kr exkl moms: Logo eller namn – nivå Silver

5000 kr exkl moms:  Logo/eller namn – nivå Guld

Ett maxtak om total investering är satt till 100 000 kr. 

Utdelningen som kommer ur denna investering är barn och unga som rör på sig och får bättre möjligheter att utöva något de tycker är roligt. Även om vi får räkna många av dem i hemmet, garaget eller på gatan istället för i sporthallarna just nu.  

 

Meddela ert intresse att medverka till Christoffer Gramner: christoffer@formsmedjan.se

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago