Hoppa till innehållet
21 dec 2020

Torgets helgpåse – en välsmakande omställning

Succé! För att möta de restriktioner som råder har Sörbyn Turism & Konferens, som driver Torget och Restaurang Kallkällan, valt att satsa på helgpåsar – ett populärt beslut.

Helgpåsarna har fått ett stort genomslag under de veckor de erbjudits – och nu finns även både jul- och nyårspåsar. Påsarna har en hög färdigställandegrad som gör det enkelt att tillaga maten, samtidigt som smakupplevelsen garanteras.

Formsmedjan har tagit fram marknadsföringsmaterial samt en webb för bokning och beställning, helgpåse.se. Vi har självklart provlagat några av helgpåsarna själva och kan meddela att det smakade alldeles ypperligt.

Bakom menyerna står kockarna Jocke och Marcus. Julpåsarna är slutsålda, så de nyfikna kan istället beställa till nyår. Hummersoppa, oxfilé tournedos och chokladfondant står på menyn. 

Påsarna erbjuds även hos Sörbyn Lodge.  

Läs mer och beställ på: helgpåse.se

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago