Hoppa till innehållet
29 dec 2020

Så var Formsmedjans 2020

Tack alla kunder, samarbetspartners och kollegor för det gångna året. Ett märkligt och omvälvande år, som har bestått av såväl prövningar som framgångar och utmaningar. Här kommer en liten sammanfattning från oss.

Starkare tillsammans
Covid-19 till trots har vi tillsammans med våra kunder hållit modet uppe. Vi tog oss igenom en tuffare vår och höst än väntat och tog hand om varandra. Modiga kunder har vågat satsa samtidigt som vi har fått bli mer uppfinningsrika – till exempel med Sörbyn och Torgets helgpåse-webb, eller Hermelinen som snart öppnar vårdcentral. 

Basket
Vi fick glädjen att instifta priset Formsmedjan – årets basketkommunikatör, som ska delas ut årligen under finalen av Svenska Cupens Final Four. I år tilldelades priset Borås Basket.  

Som ett resultat av restriktionerna drog vi i slutet av året också igång projektet Basketkanalen för att försöka minska stillasittandet och dess negativa effekter bland barn och unga.

Fler än någonsin
Två nya stjärnor har gjort entré på kontoret – Denise och BM anslöt i augusti. Det innebär att vi är fler formsmeder än någonsin. Roligt! 

Årets företagare
Näringslivsgalan i februari kunde inte få en bättre avslutning än att Palle och Marcus tilldelades utmärkelsen Årets företagare i Boden 2019. Det var ett stolt gäng formsmeder som stod framför scenen och hurrade.

Nya kunder och samarbeten
Under året har vi haft glädjen att välkomna många nya kunder. Från bransch - och medlemsorganisationer, offentlig verksamhet och techbolag till regionala och lokala företagare och organisationer i olika branscher har vi fått skaka hand med (digitalt förstås). Vi kommer berätta mer om dessa under nästa år. 

Kriskommunikation
Vi har stöttat Boden Handboll i deras kommunikationsarbete i snart fem år. När laget behövde kommunicera ut sin ekonomiska situation ställde vi självklart upp, något som utmynnade i kampanjen ”Rädda Boden Handboll”. 

Smart byråsamarbete
Samarbeten inom den kreativa näringen i norr gynnar den gemensamma konkurrenskraften. Formsmedjan fick uppdraget att kommunicera Svenska Skidförbundets nya strategi och det gjorde vi i samverkan med byrån Vinter samt Sofie Pexer design. 

Konst, konst, konst!
Pablo, till vardags digital designer på Formsmedjan, har haft flera utställningar och målat som bara den i år. Ni har säkert sett hans verk i lokalpressen.  

Vandring
Vi ugglar ju inte alltid på kontoret. Innan semestern tog vi oss an en rask och härlig vandring i Muddus. Vädret var vackert och humöret på topp. Vi såg också en väldigt fin harpalt (reds. anm.). 

Gott Nytt År!
Då detta år snart är slut så vill vi säga hejdå 2020 och samtidigt bringa en skål till alla som ansträngt sig lite extra, vågat förändra sin verksamhet, valt att ställa upp för andra och haft mod att satsa. Det är det vi behöver vara stolta över och bygga vidare på. Det kommer bli ett bra år på andra sidan fyrverkerierna. Vi kan till och med utlova att året kommer bli det bästa 2021 någonsin.

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago