Hoppa till innehållet
9 mar 2021

Truetime förnyar assistansbranschen: ”Spännande att vara med på resan”

Nu lanseras assistansverktyget Truetime, som med ett innovativt system och starka investerare ska förnya assistansbranschen. Formsmedjan har varit med på resan sedan starten och tagit fram grafisk identitet samt webbplattform.

Truetime är ett system med funktioner som ska ge assistansbranschen nya möjligheter att frigöra resurser och effektivisera resurskrävande administration.

– Det är otroligt spännande att vara med på resan. Truetime har starka investerare i ryggen och kommer att förnya assistansbranschen. Det är en rolig utmaning att få vara en del i att kommunicera ut något som kommer förändra marknaden, säger Denise Sundvall, projektledare på Formsmedjan.

Bakom Truetime står affärsutvecklare, företagare med lång erfarenhet av branschen, systemutvecklare samt internationellt namnkunniga investerare, bland annat tidigare utvecklingschefer för HM-koncernen och Tesla.

– När vi varit med så tidigt i processen har vi också kunnat vara med och forma lansering och uttryck på ett helt annat sätt. Arbetet bakom har pågått under en längre tid och några på Formsmedjan har även hjälpt till att utveckla systemet. Det blir ett fantastiskt växelspel.

En stor del har handlat om att kommunicera ett komplext system med avancerade funktioner som samtidigt är väldigt användarvänligt, och att förmedla det unika i produkten som erbjuds.

– Vi ser fram emot att vara med på resan, som startade i våra gamla lokaler, mot en nationell marknad.

 

Läs hela pressmeddelandet här: Länk
truetime.se

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago