Hoppa till innehållet
24 maj 2021

Formsmedjan inleder samarbete med IronSky för digital säkerhet

Formsmedjan inleder samarbete med sydafrikanska cybersäkerhetsföretaget IronSky. Samarbetet är en del i att ytterligare säkra kundernas digitala trygghet.

– Vi tar våra kunders verksamhet på största allvar. Detta är en del i en ständig process för att säkerställa kundernas digitala konkurrenskraft och säkerhet, säger Johan Grönberg, systemutvecklare Formsmedjan.

Formsmedjan har tidigare i egen regi utvecklat webbpubliceringssystemet Yago Content och e-handelsplattformen Yago e-commerce.

– Vi utvecklade Yago då vi såg stora brister med de befintliga system som ofta används. Det uppstår problem kring stabilitet och säkerhet eller så blir systemen väldigt stora, komplexa och kostnadskrävande. Yago är utvecklat för de kunder vi möter och arbetar med, anpassas efter deras behov och håller i längden.

Samarbetet med IronSky spetsar Yago ytterligare. IronSky är ett sydafrikanskt cybersäkerhetsföretag med kontor i Norrbotten som jobbar med allt från rådgivning och analyser till penetrationstester. De jobbar med stora bolag inom bank och revision främst på den afrikanska kontinenten, men även med Max hamburgerrestauranger i Sverige.

– Vi ser hur hela techbranschen växlar upp i norra Sverige. Säkerhetsfrågor kliver upp på agendan och insikten om att framgångsrika aktörer tar säkerhet på allvar blir större. Det är roligt att följa med Formsmedjan och hjälpa bolagen här uppe att höja nivån, säger Robert Beney, vd IronSky.

– Vi känner ju varandra sedan tidigare men nu med ett formaliserat samarbete kommer vi kunna skapa ännu större trygghet för våra kunder, säger Christoffer Gramner, projektledare.

 

Läs mer om IronSky här.

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago