Hoppa till innehållet
1 jun 2021

Sveriges största influencer (på sätt och vis) går till Formsmedjan

Formsmedjan rekryterar Pontus Johansson i rollen som digital kreatör. På fritiden driver han kontot @sweden på Instagram, med nästan 400 000 följare.

– Vi är jätteglada att Pontus valt att ansluta till oss och förstärka vårt erbjudande inom rörlig bild och sociala medier. Formsmedjan har trots coronapandemin haft en kontinuerligt ökad orderingång och i och med detta samt industrisatsningarna som pågår i Norrbotten ser vi ett behov av att rekrytera, säger Palle Andersson, vd Formsmedjan.

Pontus kommer att producera rörlig bild och foto till webb och sociala medier. Han har tidigare frilansat som innehållsproducent av bild och film, vid sidan av sitt arbete som snickare.

– Det här känns jättekul. Jag har varit i kontakt med Formsmedjan tidigare och längtat efter att arbeta kreativt på heltid med det jag brinner för. I min tjänst kommer jag vässa leveransen av produktionerna för sociala medier ytterligare, säger Pontus.

På sidan av driver han även kontona sweden och ranea.river på Instagram, som tillsammans har nästan 400 000 följare. Han tilldelades titeln Årets Lulebo år 2020 för sitt samhällsengagemang och administrerar även Instagramkontot för landsbygdsorganisationen Hela Sverige ska leva.

– Vi värderar högt att arbeta med personer med stor drivkraft och som värdesätter samhällsfrågor. Formsmedjan har haft ögonen på Pontus ett längre tag, både för hans skicklighet som kreatör och för det han gör för landsbygden, avslutar Palle.

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago