Hoppa till innehållet
Formsmedjan får ny delägare
11 aug 2021

Formsmedjan får ny delägare

Nu går Christoffer Gramner in som delägare i kommunikationsbyrån Formsmedjan.
– Vi har en väldigt bra känsla i bolaget. Det händer spännande grejer nu, säger Palle Andersson, vd.

Christoffer Gramner har arbetat som projektledare och strateg på Formsmedjan sedan 2017 och har innan dess varit på bland annat MTG, Hemnet och Luleå Basket.

– Att Christoffer går in känns helt självklart. Han är en strateg ända ut i fingerspetsarna och har en osedvanligt skarp analysförmåga och insikt i mediebranschen och att tänka utanför boxen – men också en stor omsorg om lagets bästa. Han är en stor tillgång för Formsmedjan, säger Palle Andersson.

Christoffer om det nya steget:

– Jag ser fram emot att göra den här resan med både befintliga och nya kunder, medarbetare och samarbetspartners. Jag vill självklart välkomna fler att ansluta sig till oss, säger han.

De befintliga delägarna, Palle Andersson och Marcus Zerpe, prisades år 2019 som Årets företagare i Boden. Formsmedjan har under våren haft ett stadigt inflöde av jobb och har även nyrekryterat Pontus Johansson som digital kreatör. Palle Andersson beskriver en trygg och långsiktig utvecklingsresa:

– Vi har en väldigt positiv känsla i bolaget med ett bra inflöde av nya uppdrag. Vårt mål är att vara ett företag som jobbar med långsiktig hållbarhet i vår ekonomi och expansion, det har gjort att vi klarat coronapandemin så pass bra.

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago