Hoppa till innehållet
Välkommen Felicia
7 jan 2022

Välkommen Felicia

Näst på tur av nya medarbetare att presenteras är utvecklaren Felicia Larsson. Hon kommer senast från jobb hos en branschkollega och tillträdde sin tjänst på Formsmedjan direkt efter årsskiftet.

Christoffer Gramner, projektledare Formsmedjan säger:
— Vi kände redan till Felicia sedan innan då hon tidigare studerat på Changemaker Educations, Webbutvecklare E-Handels program. Flera av Formsmedjans medarbetare har hjälpt till med utbildningen, vilket gör att rekryteringen känns väldigt solid och bra.

Felicia om varför hon sökte sig till Formsmedjan:
— Det som lockade mig att söka var den familjära känslan och att man skapar verklig kundnytta kopplat till webbutveckling. Sättet man hjälper kunderna på och hur man jobbar för att nå det bästa resultatet. 

Hon fortsätter:
— Första dagarna har varit spännande! Det har varit roligt att träffa nya människor och jag trivs redan som handen i handsken. Ska bli superkul att få jobba som webbutvecklare på Formsmedjan.

— Framtiden ser ljus ut. Jag ser utvecklingsmöjlighet och en arbetsplats som pushar och stöttar en. De roligaste är ju att kunna saker som inte alla kan och att bli bäst på det man gör, avslutar hon

Palle Andersson, VD Formsmedjan:
— Det är roligt att få presentera ännu en medarbetare i vår nya organisation. Felicia kommer stärka oss i vårt digitala erbjudande och dessutom stötta våra befintliga utvecklare. Vi är glada att hon vill följa med oss på resan. Det känns väldigt bra.    

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago