Hoppa till innehållet
Rekordåret 2022 – det är nu det börjar
21 jan 2022

Rekordåret 2022 – det är nu det börjar

Så har året 2021 passerat – ännu ett år som inte räknas till normalen. På Formsmedjan har vi haft den stora lyckan att kunna fortsätta arbeta vidare med våra befintliga och nytillkomna kunder. Tillsammans har vi tacklat nya situationer som utvecklat både kunden och oss själva.

Arbetsmässigt har mycket handlat om att parera och överlista pandemins grepp och påverkan på våra kunders verksamheter. Samtidigt flyttas fokus mer och mer till att ha planen klar för hur man ska agera post-covid, och hur man ska ta sig an den nya verkligheten som skapas.

I Boden är spelutveckling, digitala näringar, noden Boden Business Park och de tunga industrietableringarna en motor för näringslivsaktivitet, som inte ens Covid-19 rått på. Formsmedjan är en del av den omvandlingen genom våra kunder och uppdrag. Det känns fantastiskt spännande.

Som arbetsplats är vi ett lag som skapar magi tillsammans. Det bygger starka relationer och under slutet av året har två av våra medarbetare gått vidare, och tre nya har anslutit till vårt lag. Alltid tråkigt när människor lämnar, men vi får vara tacksamma så länge vi får ta del av deras kunskap och passion för våra kunder. Som lag får vi vara stolta över att vi bidrar till att öka attraktionskraften och värdet på våra medarbetare.

Samtidigt får vi glädjas åt att lära känna nya, friska fläktar som ruskar om lite i roller och invanda mönster. Det är alltid lika spännande att lära känna nya medarbetare och deras superkrafter. Och inte minst hur våra kunder på bästa sätt ska få ta del av dem.

Med vår delvis förnyade arbetsstyrka har vi breddat kompetensen och med det ytterligare utvecklat vår förmåga att se och förutse våra kunders behov, och skapa lösningar som ger effekt på både kort och lång sikt. Anpassad affärsutveckling och kommunikation skapar innovation och hållbarhet.

2022 är ett år av möjligheter. Ett rekordår. Och det har bara börjat. Vi känner att vi har massor att bidra med - till både kunder och samhälle - i en delvis förändrad omvärld.

Vi fortsätter att hjälpa våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

 

Boden i ett vintrigt men värmande januari 2022

Palle, Mackan och Christoffer

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago