Hoppa till innehållet
6 mar 2022

Sörbyn fortsätter att satsa

Sörbyn Lodge satsade trots pandemin under 2021 på både nyrenoverade lokaler och med att förbättra och utveckla restaurangens kök med nya smaker. Resultatet har gett fler och många nöjda kunder som hittat ut till Sörbyn.

Med lättade restriktioner har även 2022 startar fint nu när även flera utländska gäster åter har börjat gästa Norrbotten. Som ett led i satsningen för Sörbyn Lodge har vi på Formsmedjan varit med och tagit fram en ny sajt. Omtaget av den nya sajten har haft flera syften.

Sajten möjliggör nu till mer inspiration med både bilder och content på ett mer modernt sätt och är mer optimerad för sökmotorer. Sajten är också enklare att arbeta med för medarbetare med en smidigare back end och ett bättre publiceringsverktyg och den har ett mer avancerat bokningssystem som underlättar både för hotell och restaurangbokningen.

Vi på Formsmedjan är tillsammans med Sörbyn Lodge glada över det fina resultatet och hälsar alla att hålla utkik på nya hemsidan för att se vad som är på gång på Sörbyn Lodge i vår! 

 

Kolla in den nya webben här

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago