Hoppa till innehållet
Det trodde du aldrig om Norrbotten
28 mar 2022

Det trodde du aldrig om Norrbotten

Projektet ”Det trodde du aldrig om Norrbotten” där Idolvinnaren Nadja Kasanesh och Youtubern Emil Hansius upptäcker Norrbotten har nu nått Formsmedjans hemstad Boden. Vi har medverkat i produktionen av serien tillsammans med Innovation Pite, Li Skarin och Medieproducenten Emil Sällström från Piteå.

Projektledaren och initiativtagaren Li Skarin säger:
– I serien ”Det trodde du aldrig” vill vi lyfta spännande entreprenörer, innovation, galna, seriösa, viktiga och roliga människor, initiativ och företag. Vi har hittills besökt fem kommuner och vem vet resan kanske fortsätter? 

Li fortsätter:
– Att få jobba med härliga kreatörer som tex Emil Hansius, Emil Sällström, Nadja Kasanesh och Pontus Johansson, som har en sådan stor och unik kunskap kring hur man når den unga och viktiga målgruppen som vi vill ska stanna eller hitta till Norrbotten har varit galet roligt. De har glimten i ögat och enorma skills när det gäller sociala medier.

Hittills har projektet besökt fem kommuner. Boden, Piteå, Jokkmokk, Kalix och Luleå och kommuniceras till målgrupperna via sociala medier. 

Pontus Johansson, digital kreatör Formsmedjan:
– Det är jättekul att få visa upp Norrbotten till framtida norrbottningar. Genom en sån här satsning pratar vi mer direkt till målgrupperna, ärligt och avskalat.

Här kan du se hela serien i sin helhet.

Projektets finansiärer är Ragnar Lassinattis Stipendiefond, Längmanska företagarfonden och Sparbanken Nord.

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago