Hoppa till innehållet
11 maj 2022

Sörbyn Pike - Sommarens hetaste fiskeevenemang!

Sörbyn Pike 1 - 5 juni är en social tillställning för fiskeintresserade som är välkomna att fiska och njuta av naturen tillsammans med andra.

Ta med dig familjen, kompisgänget eller proffsutrustningen och träffa likasinnade för att tävla umgås och ha trevligt under en helg. 

Gäddfiskefesten kommer att pågå under fyra dagar varav två träningsdagar. Därefter följer vi ett program fullspäckat med tävlingar, god mat och härlig stämning. Det enda du behöver ha med dig är ett intresse för att fiska gädda och ett gott humör.

Sörbyn Lodge är en fiskedestination i Norrbotten med mycket fina fiskevatten och en plats för alla som älskar att fiska gädda. Under tävlingen tillämpas catch and release, för att minska fisketrycket och värna om ett hållbart fiskevatten. 

Gäddfisket kommer att utföras med båt, kajak eller från stranden med spinnfiske och flugfiske med konstgjorda beten. Fisken som fångas mäts med hjälp av mättavla, för att sedan släppas tillbaka till sjön.

Sörbyn Pike arrangeras under juni månad av fiskelegenden Robert Westin i samarbete med Sörbyn Lodge och Formsmedjan och lockar gäddfiskeentusiaster från hela landet. 

Missa inte sommarens legendariska gäddhäng i Sörbyn! 

 

Alla nyheter

Vi hjälper våra kunder att bygga och utveckla sina varumärken – och med det skapa bättre affärer.

Så här gör vi

By Formsmedjan. Powered by Yago